Email hosting for business


Order Email Hosting and Get 20% OFF

Изберете най-добрата email поща за Вашата фирма. Всички планове включват професионална анти-спам защита, която блокира 99.96% от нежеланата поща.

StartUp

50GB Email Storage10 Email Boxes1 Email Domain
Webmail Access
POP3/IMAP/SMTP Access
Spam Protection
Send up to 100 Emails per hour
Professional Spam Protection
Priority Support
-
 • -

  -

  • Small Business

   250GB Email Storage50 Email Boxes5 Email Domains
   Webmail Access
   POP3/IMAP/SMTP Access
   Spam Protection
   Send up to 100 Emails per hour
   Professional Spam Protection
   Priority Support
   -
  • -

   -

   • MOST POPULAR

    Big Business

    150GB Email Storage100 Email Boxes10 Email Domains
    Webmail Access
    POP3/IMAP/SMTP Access
    Spam Protection
    Send up to 500 Emails per hour
    Professional Spam Protection
    Priority Support
    -
   • -

    -

    • Corporate

     200GB Email Storage200 Email Boxes20 Email Domains
     Webmail Access
     POP3/IMAP/SMTP Access
     Spam Protection
     Send up to 100 Emails per hour
     Professional Spam Protection
     Priority Support
     -
    • -

     -

     • A guarantee for an exceptional hosting experience

      Лесна комуникация

      Комуникирайте бързо и лесно с Вашите клиенти и контрагенти. Вашата услуга включва редица инструменти за бърз достъп до email сървъра. Използвайте любимия си email клиент, за да получавате и изпращате електронни email съобщения. Той може да бъде на компютър, телефон или таблет, а когато нямате достъп до локален email клиент можете да използвате една от трите уеб мейл системи, които са включени в услугата. Това са Horde, Roundcube и Squirrelmail.

      Непрекъсната поддръжка

      Високо квалифицирани системни администратори са на Ваше разположение 24/7, в случай че имате въпроси относно email пощата си. Можете да се свържете с нас по телефон, email или чат по всяко време на денонощието. Ако email пощата е от критично значение за Вашия бизнес и изисквате отговор до 5 минути, можете да поръчате VIP поддръжка с Вашия email хостинг план.

      Уеб мейл

      Ако сте в движение и нямате email клиент под ръка, чрез който да достъпите Вашата email поща, можете да използвате един от трите уеб мейл клиента, които предоставяме. Те са достъпни след оторизация с Вашето потребителско име и парола за съответната пощенска кутия. За да достъпите уеб мейла е нужен единствено интернет браузър с достъп до интернет.

      Достъп от всяка точка

      Услугата email поща е достъпна от всяка точка на света и от всяко устройство с интернет. Можете да конфигурирате Вашата електронна поща на любимия си email клиент под Windows, Linux, MacOS, Android, Blackberry, Nokia и други. Освен това можете да използвате един от трите уеб мейл клиента, за да достъпите пощата си.

      Сигурна комуникация

      Връзката до email сървърите е криптирана. По този начин електронните съобщения, които изпращате не могат да бъдат декодирани и прочетени от трети лица. За целта използваме SSL сертификати с високи нива на криптиране на данните.

      Защита от хакерски атаки

      Вашата email поща е защитена от хакерски атаки. Системата автоматично прихваща и блокира атаки към Вашите пощенски кутии. Всички email съобщения се сканират както за СПАМ така и за вируси.

      Анти-спам защита

      Нежеланата поща не е на дневен ред, ако използвате нашата услуга email поща. 99.96% от нежеланите email съобщения се блокират. Вие имате пълен контрол да следите какво точно е било блокирано през контролния панел за управление.

      Лесен контролен панел

      От контролния панел можете да добавяте и триете пощенски кутии, да определяте колко пространство може да използва всяка поща, да правите допълнителни настройки на анти-спам защитата и много други.

      7 архивни копия

      На отдалечен бекъп сървър правим 7 архива на Вашите email съобщения, в случай, че желаете да възстановите някое от тях, което е било неволно изтрито. Имате непрекъснат достъп до архивите от Вашия контролен панел за управление на email пощата.

      Email поща за по-лесна комуникация

      Комуникацията в днешно време се осъществява главно чрез използването на електронна поща. Пропускането на едно email съобщение може да доведе до пропуснати ползи. NS1.bg предлага услугата email поща за бизнес комуникация, която дава възможност за лесна, бърза и безпроблемна комуникация по email. Връзката към нашите сървъри е криптирана и никой не може да се добере до Вашата комуникация с фирми и клиенти. Нашата услуга email поща автоматично блокира хакерски атаки към Вашите пощенски кутии. При въпрос относно услугата можете да се свържете с техническа поддръжка по всяко време в денонощието. Ще получите отговор веднага с решение на Вашето запитване. Ако имате фирма и използвате безплатна електронна поща, сега е момента да преминете към професионална email поща на достъпна цена от NS1.bg. Ако не сте сигурен кой план да изберете, моля да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем с избора.

      За непрекъснатата работа на услугата email поща използваме мощни двупроцесорни сървъри. Вашите електронни съобщения се пазят в нашата система за облачен хостинг. Бързината на услугата се гарантира от SSD дискове с висока производителност. Получавате достъп до POP3/IMAP и SMTP сървър. Имате възможност за използване на отделен IP адрес, от който да се изпращат само Вашите email съобщения.

      Не отлагайте повече и преминете към професионална услуга за email комуникация.

      Not sure which plan to pick? Ask one of our experts for help.