Безплатно създaване на уеб сайт по шаблон


ПОРЪЧАЙ ХОСТИНГ

Какво представлява уеб сайт строителят

Това е лесна за използване уеб базирана програма, с която можете сами да си направите сайт. За целта избирате шаблон и го персонализирате така, че да отговаря на Вашия вкус и да се харесва на Вашите потребители. Работата с него ви спестява време и средства. Подходящ е за направата на по-опростени, предимно информативни сайтове.

Уеб сайт строителя е лесен за използване

Създайте уеб сайт чрез местене на елементи и картинки с мишката. Не са нужни никакви технически умения. Над 40 милиона хора и фирми използват уеб сайт строителя, за да изградят своите сайтове. Изграждането на сайта става в реално време. Не е нужно нищо да инсталирате или конфигурирате, за да работи.

Допълнителни характеристики

Можете да изберете видео фон за Вашия уеб сайт, за да впечатлите посетителите си. Имате възможност да променяте хедърите на страницата за максимално добра оптимизация на всяка една от страниците.

Възможност за създаване на електронен магазин

Напълно интегрирана функционалност за създаване на електронен магазин. Не са нужни технически умения, за да започнете да продавате онлайн още днес. Част от възможностите включват управление на продуктите и складова наличност, мощен инструмент за търсене, който позволява на посетителите лесно да намират търсения продукт, възможност за продажба на дигитални услуги, продукти и други.

Мобилно приложение и оптимизация за мобилни устройства

Дава възможност на посетителите лесно и бързо да пазаруват от мобилните си телефони и таблети. Приложението за iPhone, iPad и Android Ви дава възможност да управлявате сайта си от всяко кътче на света.

Изпробвайте уеб сайт строителя безплатно

Поръчайте уеб хостинг план и получавате безплатно уеб сайт строител, с който можете да изградите Вашия уеб сайт.

Екипът на NS1 е на ваше разположение за въпроси и консултации. Свържете се с нас.Поръчайте хостинг със сайт строител и ние ще го активираме веднага.

Не сте сигурни какво да изберете? Попитайте специалист кой план е за вас.