Запознайте се с NS1.bg
За нас
Какво правим
Какво гарантираме

NS1.bg: Лидер във VPS хостинг технологиите

Когато стартирахме преди повече от 18 години, искахме да направим VPS хостинга не само по-достъпен, но и по-сигурен, гъвкав и лесен за управление. С това искахме да се уверим, че всички - от студентите до разработчиците и малките и средни предприятия, могат да използват мрежата за създаване на невероятни неща. Такава беше мисията ни в началото, такава продължава да е и сега.

avatar
50,000+
КЛИЕНТИ ОТ 120 ДЪРЖАВИ
internet
700,000+
УЕБСАЙТА НА НАШИТЕ СЪРВЪРИ
calendar
18
ГОДИНИ В ХОСТИНГ ИНДУСТРИЯТА

Ние вярваме, че един VPS трябва да е високопроизводителен, ултра сигурен и достъпен.

Най-накрая всеки собственик на уебсайт може да има свой управляем VPS с включен контролен панел, ежедневни бекъпи на достъпна цена.
Евтин

Цел #1: Клиентите да са доволни!

Гарантираме пълно удовлетворение на клиента. Вследствие на директно допитване разбрахме, че за изминалата година 99.9% от нашите клиенти са доволни от услугите ни. Това е най-важното за нас и смятаме да продължим в същия дух!
Абсолютна клиентска доволност

Разработени от нас облачни решения на световно ниво, които променят бъдещето на уеб хостинга.

През последните 5 години собственоръчно разработихме контролния панел SPanel, системата за сигурност SShield и cloud платформа за управление ,която контролира облачните клъстъри на NS1.bg.

Отдел за Софтуерни Разработки

NS1.bg: Лидер във VPS хостинг технологиите

Когато стартирахме преди повече от 18 години, искахме да направим VPS хостинга не само по-достъпен, но и по-сигурен, гъвкав и лесен за управление. С това искахме да се уверим, че всички, от студентите до разработчиците и малките и средни предприятия, могат да използват мрежата за създаване на невероятни неща. Такава беше мисията ни в началото, такава продължава да е и сега.

До сега сте плащали повече, от колкото трябва за вашите хостинг услуги? При нас това няма да се случи.

През последните години нашите разработчици създадоха множество иновативни решения, които днес позволяват на всеки собственик на уебсайт да има изцяло управляем SSD cloud VPS с контролен панел, който е 100% съвместим със cPanel, подобрена сигурност благодарение на SShield и ежедневни бекъпи с включени 2 снапшота – всичко това на цена по-ниска от цената на един cPanel лиценз.

Ние се грижим за скоростта и надеждността на вашия хостинг, за да можете да се съсредоточите върху това, което правите най-добре.

Облачните клъстери на NS1.bg са двойно подсигурени елиминиращи прекъсване на услугата при хардуерен проблем. Използваме висок клас ултра бързи SSD дискове, на които пазим 3 копия на вашите данни за максимална сигурност и надеждност.
Скорост и Сигурност

Никога не претоварваме сървърите

Много хостинг компании добавят прекалено много акаунти към всеки сървър, за да увеличават печалбите си. Това претоварва сървърите и понякога се стига до забавяне или прекъсване на услугата. Ние имаме строги ограничения, които ни позволяват да ви осигурим нужните ресурси по всяко време. Резултатът от това е по-надеждна услуга, по-високи скорости и повече доволни потребители.
Отдел за Софтуерни Разработки

Осигуряваме експертна помощ 24/7

Обичайното време за отговор през чат е: МОМЕНТАЛНО
Обичайното време за отговор на имейл: 15 минути
Абсолютното удовлетворение

Ние правим нещата по-различно. Искаме да сте при нас, защото сте доволни от нашите хостинг услуги, а не защото е трудно да отидете някъде другаде.

99.9% от нашите клиенти са доволни. Ето защо:

30-дни гаранция за възстановяване на платена сума

30 ДНИ ГАРАНЦИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЛАТЕНА СУМА

Много други хостинг компании отказват да възстановяват платени суми, ако клиентът е недоволен от услугата. При нас това не е така. Обещаваме ви да сте щастливи от вашата хостинг услуга при нас, но ако по някаква причина не сте доволни, ние ще ви възстановим платената сума без да задаваме въпроси.

99.9% UPTIME гаранция

99.9% ГАРАНЦИЯ ЗА НЕПРЕКЪСНАТА РАБОТА

Много от задачите по поправка и поддръжка на сървърите са напълно автоматизирани, а резултатът от това е, че сайтовете никога не спират. Ако все пак това се случи за продължително време, ще възстановим парите ви.

Никога не влизайте в „черните списъци“

НАМАЛЕН РИСК ОТ ПОПАДАНЕ В „ЧЕРНИТЕ СПИСЪЦИ“

Когато компрометиран хостинг акаунт на споделения сървър, на който се хоства и вашият сайт започне да изпраща спам, IP адресът на сървъра влиза в „черен списък“ и имейлите ви спират да се доставят (или пристигат само в spam/junk папката на получателя). Избирайки управляем VPS, вие получавате собствен IP адрес, който няма да влезе „черните списъци“ и вашите имейли винаги ще достигат до получателите си.

Гарантирани Ресурси

ГАРАНТИРАНИ РЕСУРСИ

Компаниите предлагащи споделен хостинг не могат да ви гарантират, че вашият уебсайт винаги ще може да ползва нужните му ресурси, за да работи безпроблемно. В споделена среда всеки уебсайт може да афектира негативно сървъра и това може да се случи по всяко време. Изолирайки вашия уебсайт на свой собствен сървър с гарантирани ресурси, вие решавате този проблем на 100%.

100% доволни клиенти

100% ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Ние се стремим да поддържаме изключително високо ниво на качество на нашите услуги и резултатите от тези усилия са налице. Потърсете ни в независими платформи като Google Reviews и Facebook, и ще намерите стотици положителни отзиви от доволни клиенти.

Създавайте сайтове и ги развивайте върху хостинг услуги, които са ултра бързи, сигурни и гъвкави

Стартирайте вашата хостинг услуга за минути или влезте в контакт с нашите експерти, които са на разположение 24/7.

ВИЖТЕ ПЛАНОВЕТЕ 30 дни гаранция за възстановяване на платена сума