Запознайте се с NS1.bg
За нас
Какво правим
Какво гарантираме
Нашият екип

NS1.bg: Лидер във VPS хостинг технологиите

Когато стартирахме преди повече от 18 години, искахме да направим VPS хостинга не само по-достъпен, но и по-сигурен, гъвкав и лесен за управление. С това искахме да се уверим, че всички - от студентите до разработчиците и малките и средни предприятия, могат да използват мрежата за създаване на невероятни неща. Такава беше мисията ни в началото, такава продължава да е и сега.

avatar
50,000+
КЛИЕНТИ ОТ 120 ДЪРЖАВИ
internet
700,000+
УЕБСАЙТА НА НАШИТЕ СЪРВЪРИ
calendar
18
ГОДИНИ В ХОСТИНГ ИНДУСТРИЯТА

Ние вярваме, че един VPS трябва да е високопроизводителен, ултра сигурен и достъпен.

Най-накрая всеки собственик на уебсайт може да има свой управляем VPS с включен контролен панел, ежедневни бекъпи на достъпна цена.

Евтин

Цел #1: Клиентите да са доволни!

Гарантираме пълно удовлетворение на клиента. Вследствие на директно допитване разбрахме, че за изминалата година 99.9% от нашите клиенти са доволни от услугите ни. Това е най-важното за нас и смятаме да продължим в същия дух!

Абсолютна клиентска доволност

Разработени от нас облачни решения на световно ниво, които променят бъдещето на уеб хостинга.

През последните 5 години собственоръчно разработихме контролния панел SPanel, системата за сигурност SShield и cloud платформа за управление ,която контролира облачните клъстъри на NS1.bg.


А днес, в резултат на доволните ни клиенти и придобити партньорства, вече можем да предложим директна интеграция на SPanel със инфраструктурите на Digital Ocean и AWS.

Отдел за Софтуерни Разработки

Вече можеш да мислиш глобално и да хостваш локално

Възхити посетителите на сайта си с ненадмината скорост. С вече над 2000 блестящи ревюта от международни клиенти, NS1 като част от групата ScalaHosting ти дава възможност да ползваш дата центровете на Digital Ocean и AWS, с добавената стойност на SPanel.

/ Виж плановете

Мислиш глобално

Редица класации определят ScalaHosting, международното лице на NS1, като Топ VPS Host в световен мащаб

Зад ScalaHosting стоят същите собственици, хора, екипи и съпорт, които създадоха NS 1. Това значи, че можеш да очакваш абсолютно същото качество на обслужване.


Светът бавно но сигурно минава от споделен хостинг на VPS и ние бяхме от първите, които започнаха да предлагат иновации в този сегмент на глобално ниво. С това спечелихме безброй награди и признания:

От първият български хост, до лидер във VPS технологиите днес

е ключа към успехa ни. Мениджмънта ни, след 18 години, е в същият състав от както когато стартирахме. Голям брой служители са с нас вече над 10 години, и продължаваме да търсим нови светли умове.


А ти, можеш да очакваш качествено обслужване на всяко ниво, с бърз 24/7 съпорт на български и английски, директно от екипа създал SPanel и SShield

Често Задавани Въпроси

  • Как можеш се свържеш с нас?

    (чат/телефон, препоръчително най-бързо с чат?)

  • Каква е връзката между NS1 и СкалаХостинг?

    Зад ScalaHosting стоят същите собственици, хора, екипи и съпорт, които създадоха NS 1. Това значи, че можеш да очакваш абсолютно същото качество на обслужване и в двете компании.

    В последните години, ScalaHosting и SPanel набраха международна популярност и признание, което ни осигури ключови партньорства.

    И сега вече е възможно SPanel да се интегрира директно с инфраструктирите на Amazon Web Services и Digital Ocean, давайки ти възможност да хостваш в над 20 дата центъра в света.

Създавай сайтове и ги развивай върху хостинг услуги, които са ултра бързи, сигурни и гъвкави

Стартирай твоята хостинг услуга за минути или влез в контакт с нашите експерти, които са на разположение 24/7.

ВИЖ ПЛАНОВЕТЕ 30 дни гаранция за възстановяване на платена сума

NS1.bg: Лидер във VPS хостинг технологиите

Когато стартирахме преди повече от 18 години, искахме да направим VPS хостинга не само по-достъпен, но и по-сигурен, гъвкав и лесен за управление. С това искахме да се уверим, че всички, от студентите до разработчиците и малките и средни предприятия, могат да използват мрежата за създаване на невероятни неща. Такава беше мисията ни в началото, такава продължава да е и сега.

До сега си плащал повече, от колкото трябва за твоите хостинг услуги? При нас това няма да се случи.

През последните години нашите разработчици създадоха множество иновативни решения, които днес позволяват на всеки собственик на уебсайт да има изцяло управляем SSD cloud VPS с контролен панел, който е 100% съвместим със cPanel, подобрена сигурност благодарение на SShield и ежедневни бекъпи с включени 2 снапшота – всичко това на цена по-ниска от цената на един cPanel лиценз.

Иновативни Решения

Ние се грижим за скоростта и надеждността на твоя хостинг, за да можеш да се съсредоточиш върху това, което правиш най-добре.

Облачните клъстери на NS1.bg са двойно подсигурени елиминиращи прекъсване на услугата при хардуерен проблем. Използваме висок клас ултра бързи SSD дискове, на които пазим 3 копия на вашите данни за максимална сигурност и надеждност.

Скорост и Сигурност

Никога не претоварваме сървърите

Много хостинг компании добавят прекалено много акаунти към всеки сървър, за да увеличават печалбите си. Това претоварва сървърите и понякога се стига до забавяне или прекъсване на услугата. Ние имаме строги ограничения, които ни позволяват да ти осигурим нужните ресурси по всяко време. Резултатът от това е по-надеждна услуга, по-високи скорости и повече доволни потребители.

Отдел за Софтуерни Разработки

Осигуряваме експертна помощ 24/7

Обичайното време за отговор през чат е: МОМЕНТАЛНО
Обичайното време за отговор на имейл: 15 минути

Абсолютното удовлетворение

Създавай сайтове и ги развивай върху хостинг услуги, които са ултра бързи, сигурни и гъвкави

Стартирай твоята хостинг услуга за минути или влез в контакт с нашите експерти, които са на разположение 24/7.

ВИЖ ПЛАНОВЕТЕ 30 дни гаранция за възстановяване на платена сума

Запознайте се с нашия екип

Екипът ни е ключът към нашия успех. За да продължим да развиваме иновативни технологични решения. За да продължим да помагаме на предприемачите в установяването, защитата и растежа на техния бизнес.

Управление

Лидерите в основата на културата, визията и успехите на нашата компания.

founder
Владислав Георгиев
Съосновател, Председател и Главен изпълнителен директор

Завършил съм Икономика и мениджмънт и докато обичам да се занимавам с управленски задачи свързани с иновации, планиране и стратегии, не по-малко обичам техническата част - системна администрация и програмиране. Аз съм изключително любопитен човек и много лесно се пристрястявам към всико, което правя, което от своя страна е благословия, защото прави живота ми толкова интересен, че никога нищо не ми омръзва. Обичам да чета книги на всякакви теми - как да стана по-добър човек, как да водя пълноценен начин на живот, как да развивам силата на духовното и физическото тяло чрез медитация и йога практика. Каквото и да правя винаги давам най-доброто от себе си.

founder
Христо Русев
Съосновател и Главен изпълнителен директор

Христо управлява и развива стратегическите партньорства с настоящи и бъдещи инвеститори. Преди да фокусира 100% от вниманието си върху ScalaHosting и NS 1, Христо беше успешен предприемач и партньор в различни компании, занимаващи се с финансови консултации и дейности по сливания и придобивания. Той също има опит и като консултант по бизнес стратегии за големи корпорации и финансови институции като Veolia, Dalkia, Skoda, Credit Suisse Group и CEZ.

founder
Любомир Любенов
Съосновател и Заместник-председател

Имам огромна страст към програмирането и технологиите и се старая постоянно да съм в час с последните нововъведения във всяка една сфера. Обичам да споделям страстта си с екипа, а моментите, когато мога да помогна на някой в нужда или да подобря живота на другите ме вдъхновяват.

Членове на борда

Съветниците, които ни помагат да построим бъдещето на хостинг индустрията.

member
Константин
Член на Борда на директорите

Константин има инженерна диплома и диплома по международни отношения. Той е сериен предприемач и ангелски инвеститор и през кариерата си е стартирал три успешни технологични компании. Константин инвестира в технологии за управление на данни, анализ на данни и хостинг инфраструктура.

member
Александър
Член на Борда на директорите

Александър е Партньор в NV3 Fund и Мениджър Инвестиции в NEVEQ II Fund - фондове за рисков капитал, които инвестират в технологични компании. Той активно води процесите по инвестиция, управление на портфолиото и изхода. Александър е Член на Борда на директорите и член на комитета по сливания и придобивания в четири международни компании с оборот от над 50 милиона. В миналото е бил стратегически консултант в Roland Berger, където е работил по различни мащабни проекти, включително стратегия за интернационализация, стратегическо и бизнес планиране и проекти за навлизане на пазара.

Обслужване на клиенти

Шампионите отговорни за 99%+ удовлетворение на клиентите.

support
Георги
Директор Техническа поддръжка

Георги е Директор на отдел Техническа поддръжка, където той ръководи и мотивира нашия талантлив екип от специалисти. Георги и екипът му са отговорни за предоставянето на отлична поддръжка, помощ и решения на клиентите на NS 1.

support
Петър
Директор Обслужване на клиенти

Петър има 15 години опит в хостинг индустрията. Той започва кариерата си в отдел Продажби на някои от основните хостинг компании, а по-късно става мениджър Продажби и Обслужване на клиенти. Основната част от уменията му са в сферата на грижата за клиента.

support
Деян
Ръководител Техническа поддръжка

Деян ръководи и обучава екипа по техническа поддръжка като оценява, комуникира и следи за спазването на процедурите и политиките, както и за постигането на зададените цели. Той е професионалист в сферата на информационните технологии с диплома Бакалавър по компютърни науки. Като ръководител на екипа, най-голямата цел на Деян е да спомага за бързото и ефективно развитие на компанията и служителите ѝ.

support
Валентин
Ръководител Техническа поддръжка

Валентин е ръководител на техническата поддръжка и опитен Linux системен администратор. Той отговаря за ефективното осигуряване, инсталиране/конфигуриране, експлоатация и поддръжка на системен софтуер и инфраструктура.

NS 1 Офис

NS1 BG HQ

София, Бул. “Александър Малинов” 85 Етаж 4, Офис 9-10

Ние правим нещата по-различно. Искаме да сте при нас, защото сте доволни от нашите хостинг услуги, а не защото е трудно да отидете някъде другаде.

99.9% от нашите клиенти са доволни. Ето защо:

Никога не влизайте в „черните списъци“

30 ДНИ ГАРАНЦИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЛАТЕНА СУМА

Много други хостинг компании отказват да възстановяват платени суми, ако клиентът е недоволен от услугата. При нас това не е така. Обещаваме ти да си щастлив от твоята хостинг услуга при нас, но ако по някаква причина не си доволен, ние ще ти възстановим платената сума без да задаваме въпроси.

Никога не влизайте в „черните списъци“

99.9% ГАРАНЦИЯ ЗА НЕПРЕКЪСНАТА РАБОТА

Много от задачите по поправка и поддръжка на сървърите са напълно автоматизирани, а резултатът от това е, че сайтовете никога не спират. Ако все пак това се случи за продължително време, ще възстановим парите ти.

Никога не влизайте в „черните списъци“

НАМАЛЕН РИСК ОТ ПОПАДАНЕ В „ЧЕРНИТЕ СПИСЪЦИ“

Когато компрометиран хостинг акаунт на споделения сървър, на който се хоства и твоят сайт започне да изпраща спам, IP адресът на сървъра влиза в „черен списък“ и имейлите ти спират да се доставят (или пристигат само в spam/junk папката на получателя). Избирайки управляем VPS, ти получаваш собствен IP адрес, който няма да влезе в „черните списъци“ и твоите имейли винаги ще достигат до получателите си.

Никога не влизайте в „черните списъци“

ГАРАНТИРАНИ РЕСУРСИ

Компаниите предлагащи споделен хостинг не могат да ти гарантират, че твоят уебсайт винаги ще може да ползва нужните му ресурси, за да работи безпроблемно. В споделена среда всеки уебсайт може да афектира негативно сървъра и това може да се случи по всяко време. Изолирайки твоя уебсайт на свой собствен сървър с гарантирани ресурси, ти решаваш този проблем на 100%.

Никога не влизайте в „черните списъци“

100% ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Ние се стремим да поддържаме изключително високо ниво на качество на нашите услуги и резултатите от тези усилия са налице. Потърсете ни в независими платформи като Google Reviews и Facebook, и ще намерите стотици положителни отзиви от доволни клиенти.

Създавай сайтове и ги развивай върху хостинг услуги, които са ултра бързи, сигурни и гъвкави

Стартирай твоята хостинг услуга за минути или влез в контакт с нашите експерти, които са на разположение 24/7.

ВИЖ ПЛАНОВЕТЕ 30 дни гаранция за възстановяване на платена сума