Регистрация или трансфер на домейн

РАЗШИРЕНИЕ РЕГИСТРАЦИЯ ПОДНОВЯВАНЕ ТРАНСФЕР
.com 29.99 лв./г. 29.99 лв./г. 29.99 лв.
.net 34.99 лв./г. 43.99 лв./г. 34.99 лв.
.org 34.99 лв./г. 34.99 лв./г. 34.99 лв.
.info 59.99 лв./г. 72.99 лв./г. 59.99 лв.
.eu 23.99 лв./г. 23.99 лв./г. 23.99 лв.
.biz 47.99 лв./г. 47.99 лв./г. 47.99 лв.
.de 24.99 лв./г. 24.99 лв./г. 24.99 лв.
.gallery 68.99 лв./г. 82.99 лв./г. 68.99 лв.
.co.uk 29.99 лв./г. 29.99 лв./г. 29.99 лв.
.us 34.99 лв./г. 34.99 лв./г. 34.99 лв.

Какво е домейн?

Domain name

Всеки път, когато решиш да отвориш някой уебсайт, първо стартираш своя браузер (напр. Google Chrome, Mozilla Firefox) и в адресната лента въвеждаш името му. Тази последователност от букви и/или числа, която изписваш, се нарича домейн. Нашият домейн, например, е ns1.bg. Добрият домейн ще помогне на потребителите по-лесно да достигат до твоя уебсайт и може да изиграе ключово значение в развитието на бизнеса ти.

Включени безплатни функционалности към всеки домейн

DNS Management

DNS УПРАВЛЕНИЕ

Когато регистрираш твоя домейн през NS1.bg, ти също така получаваш безплатно достъп до лесна и ефикасна система за управление на DNS настройките и записите. Това е особено полезно, когато искаш да насочиш твоя домейн към локален уеб сървър, но нямаш собствен DNS сървър. Ние ти предоставяме възможността да ползваш нашите DNS сървъри безплатно.

Domain Forwarding

ДОМЕЙН ПРЕНАСОЧВАНЕ

Планираш да закупиш второстепенен домейн, който да насочиш към друг домейн, субдомейн или порт? NS1.bg ти дава възможността да пренасочиш новия си домейн към друг в няколко бързи стъпки благодарение на нашите системи за пренасочване, които се отличават с техния интуитивен интерфейс.

E-mail Forwarding

ИМЕЙЛ ПРЕНАСОЧВАНЕ

Търсиш си готин домейн за твоите имейл адреси? Когато регистрираш домейн през NS1.bg, ще можеш да създадеш имейл адрес и да го пренасочиш към външна имейл услуга. Това ще ти даде свободата да променяш изцяло твоята имейл услуга и да избираш функционалности, които най-точно отговарят на твоите нужди.

Често Задавани Въпроси

 • Домейнът, най-общо погледнато, е името на Вашия уебсайт, адресът който потребителите изписват в браузъра си, за да стигнат до същинското съдържание. Без него, достъпът до нашите страници може да стане само чрез специфичен IP адрес, който е много по-труден за запомняне.

  NS1.bg, google.com и yahoo.co.uk са все различни домейни, които реално служат за едно и също - лесна свръзка на потребителите с търсеното онлайн съдържание.

 • В зависимост от целта и функционалността, можем да разделим домейн имената на няколко вида.

  Те са:

  • поддомейни (subdomains)
  • паркирани домейни (parked domains)
  • допълнителни домейни (addon domains)

  Ако искаме да класифицираме видовете имена спрямо разширението им, най-често може да срещнем:

  • общи домейни (gTLDs)
  • домейни с код за държавата (ccTLDs)
  • нови общи имена (New gTLDs) и други

  Самата абревиатура TLD обозначава домейни от първо ниво (top-level domain), така че съществуват и домейни от второ ниво (SLD) и трето ниво.

 • Регистрацията на домейн през уебсайта на NS1 е изключително лесен процес. Системата ни дава възможност да проверите наличността и цената на името като дава и възможни алтернативи, които също може да представляват интерес за клиента.

  На следващата стъпка ще имате възможността да изберете дали ще управлявате домейна самостоятелно или имате нужда и от уеб хостинг. След това остава само да попълните данните си, а ние ще се погрижим да регистрираме името ви за секунди след завършването на стъпките.

 • В момента NS1 не може директно да регистрира директно .bg домейни, но сме в процес на изграждане на партньорство с registrar.bg, което ще ни даде тази възможност. Дори и да не са регистрирани при нас, напълно възможно е да ползвате своите .bg домейни с NS1, насочвайки DNS неймсървърите си към своя акаунт с нас.

 • Използвайки домейн и хостинг от NS1 Ви дава възможността за лесно управление на взаимосвързани услуги от едно удобно място. Освен това, независимо дали имате въпроси за едната или другата услуга - нашите експерти от техническата поддръжка ще могат да Ви окажат нужната помощ.

 • Процесът на трансфер на домейн име към NS1 минава през няколко лесни стъпки. Клиентът трябва да влезне в своя акаунт при регистара на домейна и да направи две неща - да “отключи” домейна (unlock domain) и да вземе неговия EPP код.

  След това може да инициирате трансфера от сайта на NS1, където ще трябва да попълните нужните данни и да предоставите EPP кода. Ще получите имейл за оторизация на операцията, след което единствено остава да изчакате няколко дена за завършване на домейн трансфера.

 • Цените на домейн имената могат много да варират в зависимост от това кой регистрар ползвате и какво окончание сте избрали.

  Ако решите да ползвате NS1 за Ваш домейн регистрар, може да вземете име с най-популярното .COM окончание за 23.99 лв/год. Други често използвани опции от клиентите като .NET, .ORG и .EU могат да бъдат закупени на цени между 20.99-29.99 лв/год.

Присъедини се към 700 000+ уебсайта в 120+ страни, които се доверяват на NS1 и ScalaHosting

Изпробвай услугите на NS1, без какъвто и да е риск, с нашата 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прочети и безбройните положителни ревюта от клиенти.