СтартЪп

Изпращате до 100 имейла на час

Цени от:
4.95 лв.
/м.
 • 50GB пространство
 • 10 пощенски кутии
 • 1 домейн
 • Уебмейл
 • POP3/IMAP/SMTP
 • Анти-спам защита

Малък Бизнес

Изпращате до 500 имейла на час

Цени от:
8.95 лв.
/м.
 • 100GB пространство
 • 50 пощенски кутии
 • 5 домейна
 • Уебмейл
 • POP3/IMAP/SMTP
 • Анти-спам защита
 • Pro Spam защита

Голям Бизнес

Изпращате до 500 имейла на час

Цени от:
11.95 лв.
/м.
 • 150GB пространство
 • 100 пощенски кутии
 • 10 домейна
 • Уебмейл
 • POP3/IMAP/SMTP
 • Анти-спам защита
 • Pro Spam защита

Вие зависите от интернет, ние зависим от вас.

Техническа поддръжка осигурена от екип с десетки години опит в индустрията.

За вашите услуги се грижи екип за техническа поддръжка с десетки години опит в хостинг индустрията. Нашите експерти са на ваше разположение 24/7/365 и са готови да отговорят на всичките ви въпроси.

Backed By Award Winning

Никога повече не губете важна кореспонденция

Всеки предприемач има нужда от емейл хостинг план поради по-високото ниво на надеждност предоставено от този тип услуги. Комуникацията е ключова за вашия успех и вие със сигурност не бихте желали да загубите важен имейл. Безплатните имейл услуги могат да ви изиграят много лоша шега, особено ако очаквате кореспонденция от ваш голям клиент и тя никога не пристигне.
Никога Повече Не Губете Важните За Вас Имейли

Безпроблемна комуникация

Комуникирайте безпроблемно с вашите клиенти и бизнес партньори благодарение на внедрените от нас иновации, които помагат в борбата със спама и допринасят за по-високо ниво на сигурност.
Безпроблемна Комуникация

Уеб базирана електронна поща

Когато и да ви потрябва сигурен достъп до вашите имейли от друго устройство, вие може да го получите чрез нашето уеб-базирано имейл приложение. То е безплатно и е включено във всеки имейл хостинг план.
Уеб-Базиран Имейл

Достъпен от всяка точка на света

Днес повече от всякога достъпът до вашите имейли от всяка точка на света е задължителен. С нас може да ползвате POP3 или IMAP, за да проверявате вашата кутия 24/7/365. Поддържаме iPhone, Android (всички производители), Windows mobile, Blackberry, Windows phone, Nokia, както и имейл клиенти за Windows/Linux/MacOS.
Достъпен Отвсякъде

Brute-force защита

Като доставчик на бизнес имейл хостинг, ние реагираме на всички видове атаки срещу вашите акаунти и блокираме всички опити за неправомерен достъп.
Brute-Force Защита

Сигурна комуникация

Всеки имейл хостинг план е с включен безплатен споделен SSL сертификат, който може да ползвате, за да се свързвате с вашия имейл сървър и да изпращате/получавате криптирани съобщения за постигане на максимална сигурност.
Сигурна Комуникация

Блокира 99.98% от спам съобщенията

Всички имейл хостинг планове, без най-малкия „СтартЪп”, включват професионална антиспам защита, която ще спре завинаги спама във вашата имейл кутия.
Блокира 99.98% От Спама

Лесен за употреба контролен панел

Вие ще получите от нас лесен за употреба контролен панел, с който да управлявате вашите бизнес имейли. Той ще ви позволи да добавяте и премахвате имейли, да променяте техните квоти, пароли, да конфигурирате пренасочването на имейли и автоматични отговори, както и да контролирате много други функции.
Лесен За Употреба Контролен Панел

7 Точки за възстановяване

В случай, че се наложи да възстановявате вашите имейли със задна дата, вие лесно може да го направите сами използвайки контролния панел. Може да избирате от 7 точки за възстановяване записани през последните 7 дни.
7 Точки За Възстановяване

Вземете бизнес имейл хостинг план за безпроблемна и лесна комуникация

Бизнес Имейл Хостинг План За Безпроблемна И Лесна Комуникация

Безпроблемната комуникация винаги е била ключова в изграждането на един успешен бизнес. Нашите имейл хостинг планове предлагат инструментите и функционалността, които ще са ви нужни, за да постигнете лесна и надежна връзка с вашите клиенти и бизнес партньори. Ние поддържаме бизнес имейлите на десетки хиляди бизнеси по света, осигурявайки нужното за ежедневните им онлайн дейности. Това е подкрепено допълнително от над 15 години опит в хостинг индустрията и денонощната техническа поддръжка. Компаниите имат нужда от бизнес имейл хостинг заради неговата надеждност. Ние поддържаме много на брой имейл сървъри и не можем да си позволим дори едно съобщение да бъде загубено. Вие ще получите 24/7/365 достъп до вашата имейл кутия посредством имейл клиента на вашият компютър, мобилно устройство или чрез уебмейл. Всяко съобщение изпратено до вас ще бъде проверено от професионална антиспам система, която няма да позволи дори на едно-единствено спам съобщение да достигне вашата пощенска кутия и така да ви загуби ценно време. Професионалния антиспам gateway ще филтрира 99.98% от спама без да са нужни допълнителни настройки. Освен това ще можете да достъпвате вашите имейл адреси посредством IMAP и POP3. Също така ще можете да използвате безплатно споделен SSL сертификат, за да се свързвате към сървъра и да изпращате криптирани данни за постигане на максимална сигурност. С помощта на нашите бизнес имейл хостинг планове, вашата комуникация ще бъде бърза, лесна и надежна, което е изключително важно за една организация.

Защо да изберем NS1.bg?

100% доволни клиенти

100% ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

За нас най-важни са клиентите и всичките ни усилия са насочени към поддържане на високо качество на услугите. Така успяваме да постигнем и да поддържаме висок рейтинг в платформи като Google и Facebook, където можете да прочетете какво говорят клиентите за нашите услуги.

Повече от 16 Години Постоянство в Иновациите

18 ГОДИНИ ИНОВАЦИИ

Вече почти 20 години се грижим за десетки хиляди сайтове на потребители от цял свят. Благодарение на този опит, ние не спираме да създаваме иновативни продукти, които няма да откриете другаде. SPanel е последната наша разработка, която ни позволи да направим управляемите VPS услуги достъпни и да позволим на всеки собственик на уеб сайт да може да развива своя сайт в защитена среда с висока надеждност.

30 ДНИ ГАРАНЦИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЛАТЕНА СУМА

Сигурни сме, че ще сте доволни от услугата, защото вашият сайт ще се отваря винаги бързо и ще получите максимална киберзащита. Все пак, ако не останете доволни поради някаква причина, ние ще ви върнем направеното от вас плащане до последната стотинка без да задаваме въпроси.