Поръчай Бързо и Лесно

Безплатна, Безпроблемна и Гарантирана Миграция
Безплатна, Безпроблемна и Гарантирана Миграция
Нашите експерти ще мигрират всичките ти имейли на новия сървър през удобно за теб време и напълно безплатно. Ние даваме гаранция за нулево прекъсване на електронната ти комуникация по време на миграцията.
24/7 Експертна Техническа Поддръжка
24/7 Експертна Техническа Поддръжка
С NS1 получаваш навременна и адекватна техническа помощ чрез чат на живо или тикет с максимално време за отговор - 15 минути. Техническата поддръжка покрива всичко, свързано с твоя сървър или имейл хостинг акаунт.
Безплатен Домейн и SSL Сертификат
Безплатен Домейн и SSL Сертификат
Започни бързо и лесно с оптимизиран имейл хостинг, който идва с безплатен домейн и автоматично инсталиране на Let’s Encrypt SSL сертификат.
Разширена СПАМ Защита
Разширена СПАМ Защита
Защита на корпоративно ниво срещу спам, вируси, фишинг, злонамерен софтуер, рансъмуер и други потенциални заплахи. С NS1 ще бъдеш сигурен, че входящата ти кутия ще бъде напълно защитена.
Професионален Бизнес Имейл Адрес

Професионален Бизнес Имейл Адрес

Развий бизнеса си и направи своя бранд разпознаваем с персонализиран имейл адрес, който съответства на твоя домейн.

Настрой всички имейл адреси, от които се нуждае твоя бизнес, само с няколко клика. С NS1 можеш да си сигурен, че съобщенията ти винаги ще достигат до получателя, както и че винаги ще са защитени от СПАМ.

Безпроблемна Имейл Комуникация

Възползвай се множество функции, които ще ти помогнат да подобриш комуникацията с клиенти и бизнес партньори.

NS1 управлява множество взаимосвързани имейл сървъри с вградени автоматични бекъпи, поддържа множество устройства и дава достъп до уебмейл. Нашият усъвършенстван инструмент за защита от СПАМ филтрира 99,98% от имейлите, така че да получаваш само безопасни съобщения.

Безпроблемна Имейл Комуникация
Подобрена Имейл Услуга

Подобрена Имейл Услуга

Няма нищо по-неприятно от това важните ти имейли да не достигат до своите получатели, да не намират правилната входяща кутия или да пристигат след дълго забавяне.

Ние те уверяваме, че всеки изпратен от теб имейл е предварително проверен за СПАМ, както и че IP адресът ти отговаря на всички изисквания за безопасност. Нашите експерти се грижат за това регулярно да оптимизират процесите така, че имейлите ти винаги да достигат безпроблемно до предназначения получател.

Чиста IP Репутация

Cloud Business имейл хостинг ти дава уникален IP адрес за изпращане на имейли, което ти гарантира чиста IP репутация.

Чиста IP Репутация
Ежедневни Бекъпи

Ежедневни Бекъпи

Имейлите ти ще се архивират ежедневно на външен сървър, в център за данни на различен континент.

Ежедневните резервни копия ти помагат да възстановиш всеки файл или имейл с един клик, което гарантира надеждна и безпроблемна кореспонденция.

Присъедини се към 700 000+ уебсайта в 120+ страни, които се доверяват на NS1 и ScalaHosting

Изпробвай услугите на NS1, без какъвто и да е риск, с нашата 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прочети и безбройните положителни ревюта от клиенти.

Често Задавани Въпроси

 • Какво е имейл хостинг?

  Имейл хостингът е услуга, която ти позволява да изпращаш и получаваш съобщения от персонализирани имейл адреси, съответстващи на конкретен домейн. Това включва филтриране на спам, препращане на имейли, автоматизиране на отговори, уебмейл и много други. За разлика от безплатните услуги от този тип, имейл плановете на NS1 включват 24/7/365 техническа поддръжка по отношение на възникнали въпроси или проблеми.

 • Подходящ ли е имейл хостингът на NS1 за малки бизнеси?

  NS1 е доставчик на уеб и имейл хостинг с услуги, специално предназначени за бизнес потребители, без значение малки, средни или големи. Ако тепърва започваш, можеш да избираш между три имейл опции с различни ресурси. А ако имаш среден или голям бизнес - Cloud VPS Hosting е най-подходящата опция. Облачните VPS услуги ще ти дадат възможно най-добрите сигурност и функции за безпроблемна имейл комуникация.

 • Мога ли да изпращам групови имейли с услугите за споделен хостинг на NS1?

  Плановете за имейл хостинг Стартъп, Малък Бизнес и Голям Бизнес не са подходящи за изпращане на групови имейли. Ако имаш бюлетин с над хиляди абонати - Cloud VPS би бил най-добрата опция за твоите нужди.

 • Получавам ли услуга за защита от СПАМ?

  Всички имейл хостинг услуги, които предлагаме, предоставят разширена защита от СПАМ, която блокира 99,7% от нежеланата поща.

 • NS1 предлага ли уебмейл?

  Да, предлагаме достъп до уебмейл. Можеш да проверяваш входящата си поща от всеки браузър навсякъде по света, стига да имаш интернет връзка.

 • Мога ли да възстановя имейлите си, ако ги загубя?

  Бекъпи на имейл акаунтите ти се извършват ежедневно и се съхраняват като архиви на отдалечен сървър. В случай на проблем, имейл доставчикът може лесно да ги възстанови, така че отново да работят безпроблемно.

 • Предлагате ли опции за “Препращане” и “Автоматизиран отговор”?

  Можеш да настроиш опцията за препращане на имейли и да прилагаш различни филтри за автоматично препращане на съобщения до конкретни имейл адреси. Освен това можеш да създаваш автоматизирани отговори, които да бъдат изпратени до конкретни податели. Така ще си спокоен, че ако почиваш или нямаш достъп до имейла си за по-дълъг период, абонатите ти ще получат необходимата информация.

 • Кой е най-добрият имейл хостинг план за мен??

  Ако си собственик на голям бизнес, управляващ над 100 имейл кутии, Cloud имейл хостинг е най-подходящата опция за нуждите ти, тъй като тя идва с предимства, като подобрена имейл услуга и приоритетна поддръжка. Ако управляваш по-малко от 100 имейл кутии - можеш да избираш между Стартъп, Малък Бизнес и Голям Бизнес план.

 • Предлагате ли безплатен пробен период за имейл хостинг?

  Можеш да използваш имейл хостинг услугите на NS1 безплатно и да поискаш пълно възстановяване на сумата в рамките на първите 30 дни след регистрацията. Алтернативно, можеш да се възползваш и от гаранцията за връщане на парите по всяко време и да поискаш възстановяване на сумата за неизползваното време.

 • Мога ли да избера безплатен имейл доставчик?

  Много доставчици предлагат безплатни имейл услуги. От гледна точка на клиента, това може би изглежда много изкушаващо. Но ако търсиш безупречна и безпроблемна имейл услуга, имаш нужда от много повече сигурност и надеждност от тази, която една безплатна опция може да ти предложи. Освен това повечето безплатни имейл услуги не предлагат поддръжка, което би затруднило значително разрешаването на възникнали технически проблеми.

 • Как да прехвърля имейлите си към NS1?

  Прехвърлянето на имейл кутиите ти към NS1 е лесен и безпроблемен процес, който с нас е напълно безплатен. Имаме нужда единствено от данните за вход при стария хостинг доставчик, за да прехвърлим всичко. Изпращането и получаването на съобщения, докато извършваме прехвърлянето, ще се осъществява безпроблемно.

 • Ще загубя ли имейлите си по време на миграцията?

  Имейлите ти няма да бъдат изгубени по време на миграцията. Ще прехвърлим всички съществуващи входящи кутии и съобщения и ще те уведомим, когато трансферът приключи успешно.

 • Колко време ще отнеме да прехвърля имейлите си?

  В 90% от случаите миграцията на имейл акаунт отнема по-малко от 3 часа. Продължителността зависи най-вече от количеството данни и от това колко имейл кутии трябва да бъдат прехвърлени.

 • Мога ли да хостна Microsoft Exchange мейл сървър с NS1?

  Нашите планове за Cloud VPS и имейл хостинг са базирани на Linux, което позволява използването на различни имейл сървъри. Тъй като Microsoft Exchange е лицензиран продукт, който изисква базирана на Windows конфигурация, ще трябва да избереш един от нашите Unmanaged VPS планове и да настроиш всичко собственоръчно.

 • Мога ли да създавам имейл акаунти с множество домейни?

  NS1 дава възможност на всеки потребител да създава неограничен брой имейл акаунти. Плановете Малък Бизнес, Голям Бизнес и Cloud също ти предоставят възможност да добавиш няколко персонализирани домейна и да създадеш неограничен брой имейл акаунти за всеки от тях. Като администратор, можеш да разпределиш и местата за съхранение на всяка входяща кутия за всеки потребител.

 • Мога ли да надградя имейл хостинг плана си?

  Можеш да надградиш имейл услугата, която използваш, по всяко време само с един клик. По този начин ще можеш да създаваш имейл акаунти с множество домейни, да се възползваш от повече разнообразни инструменти и да получиш повече място за съхранение.

 • Как работи 24-часовата техническа поддръжка?

  Експертите ни по техническа поддръжка са винаги на твое разположение. Можеш да се свържеш с тях чрез чат на живо и да получиш незабавен отговор относно всякакви възникнали проблеми с твоя имейл акаунт. Алтернативно, можеш да отвориш и тикет за поддръжка и да получиш отговор до 15 минути.

 • Как да поръчам имейл хостинг план?

  С един-единствен клик на “Поръчай сега” и избор на имейл хостинг план. Акаунтът ще се активира автоматично и ще бъде готов за използване в рамките на няколко минути.