СтартЪп

Изпращате до 100 имейла на час

Цени от:
6.95 лв.
/м.
 • 50GB пространство
 • 10 пощенски кутии
 • 1 домейн
 • Уебмейл
 • POP3/IMAP/SMTP
 • Анти-спам защита

Малък Бизнес

Изпращате до 500 имейла на час

Цени от:
11.95 лв.
/м.
 • 100GB пространство
 • 50 пощенски кутии
 • 5 домейна
 • Уебмейл
 • POP3/IMAP/SMTP
 • Анти-спам защита
 • Pro Spam защита

Голям Бизнес

Изпращате до 500 имейла на час

Цени от:
15.95 лв.
/м.
 • 150GB пространство
 • 100 пощенски кутии
 • 10 домейна
 • Уебмейл
 • POP3/IMAP/SMTP
 • Анти-спам защита
 • Pro Spam защита

Ти зависиш от интернет, ние зависим от теб.

Техническа поддръжка осигурена от екип с десетки години опит в индустрията.

За твоите услуги се грижи екип за техническа поддръжка с десетки години опит в хостинг индустрията. Нашите експерти са на твое разположение 24/7/365 и са готови да отговорят на всичките ти въпроси.

Backed By Award Winning

Никога повече не губи важна кореспонденция

Всеки предприемач има нужда от емейл хостинг план поради по-високото ниво на надеждност предоставено от този тип услуги. Комуникацията е ключова за твоя успех и ти със сигурност не би желал да загубиш важен имейл. Безплатните имейл услуги могат да ти изиграят много лоша шега, особено ако очакваш кореспонденция от твой голям клиент и тя никога не пристигне.
Никога Повече Не Губете Важните За Вас Имейли

Безпроблемна комуникация

Комуникирайте безпроблемно с твоите клиенти и бизнес партньори благодарение на внедрените от нас иновации, които помагат в борбата със спама и допринасят за по-високо ниво на сигурност.
Безпроблемна Комуникация

Уеб базирана електронна поща

Когато и да ти потрябва сигурен достъп до твоите имейли от друго устройство, ти можеш да го получиш чрез нашето уеб-базирано имейл приложение. То е безплатно и е включено във всеки имейл хостинг план.
Уеб-Базиран Имейл

Достъпен от всяка точка на света

Днес повече от всякога достъпът до твоите имейли от всяка точка на света е задължителен. С нас може да ползваш POP3 или IMAP, за да проверяваш своята кутия 24/7/365. Поддържаме iPhone, Android (всички производители), Windows mobile, Blackberry, Windows phone, Nokia, както и имейл клиенти за Windows/Linux/MacOS.
Достъпен Отвсякъде

Brute-force защита

Като доставчик на бизнес имейл хостинг, ние реагираме на всички видове атаки срещу твоите акаунти и блокираме всички опити за неправомерен достъп.
Brute-Force Защита

Сигурна комуникация

Всеки имейл хостинг план е с включен безплатен споделен SSL сертификат, който може да ползваш, за да се свързваш с твоя имейл сървър и да изпращаш/получаваш криптирани съобщения за постигане на максимална сигурност.
Сигурна Комуникация

Блокира 99.98% от спам съобщенията

Всички имейл хостинг планове, без най-малкия „СтартЪп”, включват професионална антиспам защита, която ще спре завинаги спама в твоята имейл кутия.
Блокира 99.98% От Спама

Лесен за употреба контролен панел

Ти ще получиш от нас лесен за употреба контролен панел, с който да управляваш твоите бизнес имейли. Той ще ти позволи да добавяш и премахваш имейли, да променяш техните квоти, пароли, да конфигурираш пренасочването на имейли и автоматични отговори, както и да контролираш много други функции.
Лесен За Употреба Контролен Панел

7 Точки за възстановяване

В случай, че се наложи да възстановяваш твоите имейли със задна дата, ти лесно можеш да го направиш сам използвайки контролния панел. Може да избираш от 7 точки за възстановяване, записани през последните 7 дни.
7 Точки За Възстановяване

Вземи бизнес имейл хостинг план за безпроблемна и лесна комуникация

Бизнес Имейл Хостинг План За Безпроблемна И Лесна Комуникация

Безпроблемната комуникация винаги е била ключова в изграждането на един успешен бизнес. Нашите имейл хостинг планове предлагат инструментите и функционалността, които ще са ти нужни, за да постигнеш лесна и надежна връзка с твоите клиенти и бизнес партньори. Ние поддържаме бизнес имейлите на десетки хиляди бизнеси по света, осигурявайки нужното за ежедневните им онлайн дейности. Това е подкрепено допълнително от над 15 години опит в хостинг индустрията и денонощната техническа поддръжка. Компаниите имат нужда от бизнес имейл хостинг заради неговата надеждност. Ние поддържаме много на брой имейл сървъри и не можем да си позволим дори едно съобщение да бъде загубено. Ти ще получиш 24/7/365 достъп до твоята имейл кутия посредством имейл клиента на твоя компютър, мобилно устройство или чрез уебмейл. Всяко съобщение изпратено до теб ще бъде проверено от професионална антиспам система, която няма да позволи дори на едно-единствено спам съобщение да достигне твоята пощенска кутия и така да ти загуби ценно време. Професионалния антиспам gateway ще филтрира 99.98% от спама без да са нужни допълнителни настройки. Освен това ще можеш да достъпваш твоите имейл адреси посредством IMAP и POP3. Също така ще можеш да използваш безплатно споделен SSL сертификат, за да се свързваш към сървъра и да изпращаш криптирани данни за постигане на максимална сигурност. С помощта на нашите бизнес имейл хостинг планове, твоята комуникация ще бъде бърза, лесна и надежна, което е изключително важно за една организация.

Защо да избера NS1.bg?

100% доволни клиенти

100% ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

За нас най-важни са клиентите и всичките ни усилия са насочени към поддържане на високо качество на услугите. Така успяваме да постигнем и да поддържаме висок рейтинг в платформи като Google и Facebook, където можеш да прочетеш какво говорят клиентите за нашите услуги.

Повече от 16 Години Постоянство в Иновациите

18 ГОДИНИ ИНОВАЦИИ

Вече почти 20 години се грижим за десетки хиляди сайтове на потребители от цял свят. Благодарение на този опит, ние не спираме да създаваме иновативни продукти, които няма да откриете другаде. SPanel е последната наша разработка, която ни позволи да направим управляемите VPS услуги достъпни и да позволим на всеки собственик на уеб сайт да може да развива своя сайт в защитена среда с висока надеждност.

30 ДНИ ГАРАНЦИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЛАТЕНА СУМА

Сигурни сме, че ще си доволен от услугата, защото твоят сайт ще се отваря винаги бързо и ще получиш максимална киберзащита. Все пак, ако не останеш доволен поради някаква причина, ние ще ти върнем направеното от теб плащане до последната стотинка без да задаваме въпроси.

Често задавани въпроси?

 • Имейл хостингът е специфична услуга, която дава всички нужни инструменти за лесна и защитена онлайн комуникация. Това често включва голям брой имейл акаунти, уебмейл достъп, пренасочвания, автоматични отговори и други свързани функционалности.

  Особеното тук е, че отсъстват всякакви допълнителни инструменти за изграждане и поддръжка на уебсайт, имейл услугите са единствения фокус.

 • Сигурността на електронната поща е една от най-важните ни отговорности, особено при зачестяващите случаи на неоторизиран достъп. Имейл хостинг услугите са поставени зад различни нива на защити, подсигуряващи не само криптирана връзка, но и минимизаращи възможностите за спам.

  Освен различните инструменти за управление на комуникацията, клиентите могат да разчитат и на постоянен контакт с професионална техническа поддръжка.

 • Всеки клиент на имейл хостинг плановете на NS1 получава минимум 50GB дисково пространство и 10 пощенски кутии. Освен поддръжка на POP3/SMTP/IMAP протоколите, потребителите ще получат възможност за отдалечен достъп чрез уеб-базирано приложение.

  От гледна точка на сигурността, всички имейл сървъри на NS1 са подсигурени с оптимизирани решения против спам и зловреден софтуер.

  Ако решите да използвате някой от нашите облачни VPS сървъри, ще може да се възползвате и от SPanel, собствен IP адрес, и гарантирани системни ресури.