Ти зависиш от интернет, ние зависим от теб.

Техническа поддръжка осигурена от екип с десетки години опит в индустрията.

За твоите услуги се грижи екип за техническа поддръжка с десетки години опит в хостинг индустрията. Нашите експерти са на твое разположение 24/7/365 и са готови да отговорят на всичките ти въпроси.

Backed By Award Winning

Екстри, които ще харесате

Backup Logo

Резервни копия на отделен сървър

Данните на твоя уебсайт са винаги защитени благодарение на автоматичните и ежедневни бекъпи, които се съхраняват на отдалечени сървъри. Възстановяването на данни става с 1 клик през контролния панел.

SSshield Cybersecurity Logo

SShield киберзащита

SShield е уникална система за сигурност, която блокира 99.98% от уеб атаките и проактивно следи твоя уебсайт 24/7. Автоматично ви уведомява за настъпила заплаха.

1-Click Installer Logo

Автоматичен инсталатор

Инсталирай WordPress, PrestaShop, Joomla или друг CMS, както и повече от 100 най-различни скрипта и апликации с един клик.

 

Готови ли си да преминеш към един по-добър хостинг?

Безплатна миграция

Нашите специалисти по миграция ще преместят толкова на брой уебсайтове, колкото поискаш, и ще го направят безплатно. Докато трае трансферът, сайтовете ти ще работят нормално, без секунда забавяне. След успешен трансфер на данните, ще проверим дали всеки сайт работи нормално и ще помогнем с насочването на домейните към новия сървър.

 • Всеки уебсайт може да бъде мигриран в 3 лесни стъпки:
 • Предоставяш ни данни за вход до стария сървър
 • Мигрираме сайта и проверяваме дали работи нормално на новия сървър
 • Променяш неймсървърите и сайтът започва да работи от новия сървър

ТЪРСИШ РИСЕЛЪР ХОСТИНГ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ НА БРОЯ ПОТРЕБИТЕЛСКИ АКАУНТИ?

Вземи твой собствен cloud VPS със SPanel и ще можеш да създаваш неограничен брой потребителски акаунти. Ние ще мигрираме всички твои уебсайтове безплатно, независимо от тяхната платформа и ще се уверим, че те работят безпроблемно на новия VPS.

Научете повече

Започни да продаваш хостинг услуги за по-малко от минута

С нашите хостинг риселър пакети можеш много лесно и бързо да започнеш да продаваш хостинг. Всеки риселър пакет идва с безплатен cPanel/WHM контролен панел. Можеш сам да определиш хостинг пакетите си чрез WHM и да предоставиш индивидуален cPanel контролен панел на всеки твой клиент, за да може той да управлява хостинг услугата си. Твоят риселър пакет ще бъде активен по-малко от 1 минута след като получим твоето плащане.

Създай свой собствен бранд

NS1.bg ще ти помогне да конфигурираш твои собствени неймсървъри (например ns1 и ns2.yourdomain.com). Това ще направи твоя бранд много по-благонадежден. Риселър пакетите са също така 100% анонимни. Твоите клиенти никога няма да разберат, че препродаваш наши хостинг услуги, освен ако не им кажеш.
Създайте Ваш Собствен Бранд

Безплатна миграция на неограничен брой сайтове

Повечето компании таксуват за миграция. NS1.bg ще премести всичките ти уебсайтове към твоя риселър акаунт абсолютно безплатно.
Безплатно Преместване на Неограничен Брой Сайтове

Дружелюбно настроен екип по техническа поддръжка на разположение 24/7

Ще сме с теб винаги, когато ти е нужна помощ. Ще направим и невъзможното, за да ти помогнем и за да бъдат твоите клиенти доволни. Може да се свържеш с нас 24/7/365 чрез телефон, чат или имейл.
24/7/365 Дружелюбно НастроенаТехническа Поддръжка

Автоматичен инсталатор

Всички наши риселър пакети поддържат автоматични инсталатори. Това ще позволи на теб и твоите клиенти да ползвате всеки скрипт или CMS само с едно натискане на мишката. Трудните за разбиране инструкции са вече в миналото. Наслади се на лесни и безпроблемни инсталации като клиент на NS1.bg
1-Клик Скрипт Инсталатор

30 дни гаранция за връщане на направено от теб плащане

Ако по някаква причина решиш, че закупеният от нас риселър хостинг план не е за теб, ние ще ти върнем парите платени от теб в рамките на първите 30 дни от направеното плащане. Въпреки, че сме убедени в качеството на нашите услуги, ние също така смятаме, че трябва да имаш свободата да се откажеш от тях по всяко време. Ето защо ние предлагаме 30-дневна безусловна гаранция за връщане на направено от теб плащане.
30 Дни Гаранция за Връщане на Направено от Вас Плащане

Безплатен CDN с над 100 различни локации

Дори и най-евтиният ни риселър хостинг план идва с безплатен CDN, който ще помогне на твоите клиенти да доставят части от техните сайтове от над 100 локации. Така, уебсайтовете винаги ще се зареждат максимално бързо, независимо от това къде са разположени посетителите. Мрежата за доставяне на съдържание (CDN) е най-модерният начин за оптимизиране на скоростта на зареждане. Тя не само разпознава от кой локален сървър трябва да бъде обслужен потребителя, но и също така интелигентно компресира данните на сайта ти.
Безплатен CDN

99.9% гаранция за непрекъсната работа

Щастливи сме от факта, че дори и най-достъпният ни риселър хостинг план се ползва от 99.9% гаранция за непрекъсната работа на сървъра. Надеждността е ключова при изборът на доставчик на хостинг услуга, затова ние в NS1.bg ползваме хардуерно оборудване от най-висок клас, възможно най-бързите сървъри, а нашите професионални администратори, някои от които с над 10 години опит, ще се погрижат всичко да работи правилно и безотказно.
99.9% Гарантирана Непрекъснатост на Услугата

Поддръжка на различни PHP версии

Някога имал ли си проблеми с работата на уебсайта си поради PHP версия, която доставчикът ти не поддържа? При нас това е част от миналото, тъй като дори най-достъпните ни риселър пакети поддържат различни версии на PHP. Твоите клиенти повече никога не трябва да се притесняват от каквито и да е PHP ограничения. Ти сам можеш да смениш версията за всеки уебсайт хостван в твоя риселър акаунт.
Различни PHP Версии

Кой риселър план да избера?

Ако сега стартираш в уебхостинг индустрията, R1 е достатъчен за начало. След като добавиш нови уебсайтове и запълниш предлаганото в плана ти дисково пространство, може да преминеш на R2 или R3. След като използваш в пълен размер най-високият ни пакет R3 може да закупиш втори риселър план или да преминете към следващото хостинг ниво - cloud VPS
Kой риселърски план да избера?

Защо да избера NS1.bg?

100% доволни клиенти

100% ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

За нас най-важни са клиентите и всичките ни усилия са насочени към поддържане на високо качество на услугите. Така успяваме да постигнем и да поддържаме висок рейтинг в платформи като Google и Facebook, където можеш да прочетеш какво говорят клиентите за нашите услуги.

Повече от 16 Години Постоянство в Иновациите

18 ГОДИНИ ИНОВАЦИИ

Вече почти 20 години се грижим за десетки хиляди сайтове на потребители от цял свят. Благодарение на този опит, ние не спираме да създаваме иновативни продукти, които няма да откриете другаде. SPanel е последната наша разработка, която ни позволи да направим управляемите VPS услуги достъпни и да позволим на всеки собственик на уеб сайт да може да развива своя сайт в защитена среда с висока надеждност.

30 ДНИ ГАРАНЦИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЛАТЕНА СУМА

Сигурни сме, че ще си доволен от услугата, защото твоят сайт ще се отваря винаги бързо и ще получиш максимална киберзащита. Все пак, ако не останеш доволен поради някаква причина, ние ще ти върнем направеното от теб плащане до последната стотинка без да задаваме въпроси.

Често задавани въпроси?

 • Реселър хостингът е изключително подходяща услуга за уеб агенции, дизайнери и девелъпъри с голям брой клиенти. Този тип планове дават възможност за лесно менажиране на много акаунти и предоставяне на пълен набор от онлайн услуги, за да може самите Вие да станете доставчици на хостинг.

  Макар реселърите да са отговорни за техническата поддръжка на своите клиентски акаунти, те винаги могат да разчитат на професионална помощ от хостинг доставчика си.

 • Реселър хостинга дава всички нужни инструменти, за да препродавате услугата на колкото клиенти пожелаете. Всички следи към NS1 могат да бъдат “заличени” и заменени с брандинг елементите на бизнеса Ви.

  Лесно може да контролирате бизнес растежа си като добавяте допълнителни ресурси само когато има нужда от тях.

 • Всеки нов реселър клиент на NS1 може да се възползва от план с минимум 20GB дисково пространство, което да разпредели между 20 cPanel акаунта. Тези пакети съдържат и ред безплатни функционалности като собствени неймсървъри, SSL сертификати, CDN платформа и много други.

  Ако клиентът ни вече има акаунти с други хостинг доставчици, ще се радваме да ги мигрираме напълно безплатно, независимо от броя им.

Присъедини се към 700 000+ уебсайта в 120+ страни, които се доверяват на NS1 и ScalaHosting

Изпробвай услугите на NS1, без какъвто и да е риск, с нашата 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прочети и безбройните положителни ревюта от клиенти.