Бърз, защитен и надежден уеб хостинг

 • Безплатна миграция на сайтове.
 • 24/7 Техническа поддръжка.
 • Гаранция за връщане на парите по всяко време.

Бързо и Лесно

Free, Effortless & Guaranteed Migration
Безплатна, Безпроблемна и Гарантирана Миграция
Нашите експерти ще мигрират всичките ти уебсайтове на новия сървър през удобно за теб време и то напълно безплатно. Ние даваме 99,9% гаранция за нулево прекъсване работата на уебсайта по време на миграцията и сигурност за безупречното му представяне, след като станеш наш клиент.
24/7 Worry-Free Fully Managed Support
24/7 Цялостна Експертна Поддръжка
С NS1 получаваш навременна и ефективна техническа помощ чрез чат на живо или тикет с максимално време за отговор - 15 минути. Поддръжката, която предлагаме, обхваща абсолютно всичко, засягащо твоя сървър - от А до Я.
Free Domain & SSL Certificates
Безплатен Домейн и SSL Сертификат
Започни бързо и лесно с безплатен домейн и автоматично инсталиран Let’s Encrypt SSL сертификат. NS1 защитава твоите данни и тези на сайта ти, като гарантира криптирана връзка по всяко време.
Easy Website Management
Леснодостъпно Управление на Уебсайта
SPanel е широкоспектърно решение за лесно управление и поддръжка на VPS хостинг акаунти. Той е включен във всеки виртуален частен сървър и е пълен със стотици безплатни функции, които са заплатени в cPanel.
Launch and Manage 400+ Apps with 1 Click

Стартирай и Управлявай над 400 Приложения Само с Един Клик

Отнема само един клик, за да стартираш WordPress, Joomla, Drupal, Opencart, Magento, Prestashop, или която и да е друга от 400 налични в библиотека системи за управление на съдържанието (CMS).

Клиентите на NS1 могат да се възползват от автоматични актуализации, клониране, създаване на копие и архивиране в оптимизирана среда.

Оптимизирай Бързината на Сайта Си с OpenLiteSpeed

Колкото по-бърз е един сайт, толкова по-добре се представя той по отношение на посетители, поръчки, потребителско изживяване и класиране в търсачките.

NS1 може хостне сайта ти на OpenLiteSpeed уеб сървър. Комбинирайки го с плъгина за кеширане на LiteSpeed, онлайн проекта ти ще стане светкавично бърз и леснодостъпен.

Make Your Website Faster with OpenLiteSpeed
Make Your Website Faster with OpenLiteSpeed

Cloud или Споделен Хостинг?

Cloud хостингът е възможно най-бързата и сигурна среда за управление на уебсайтове.

Нашите експерти поддържат ежедневно високите нива на скорост и по-добра защита на твоя сайт, за да можеш да се концентрираш изцяло върху своя бизнес. Целият сървър е на твое разположение, така че никой друг не може да го достъпи или да наруши работата на сайта.

Присъедини се към 700 000+ уебсайта в 120+ страни, които се доверяват на NS1 и ScalaHosting

Изпробвай услугите на NS1, без какъвто и да е риск, с нашата 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прочети и безбройните положителни ревюта от клиенти.

Често Задавани Въпроси

 • Какво е Уеб Хостинг?

  Уеб хостингът е услуга, която ти позволява да наемеш онлайн пространство, където да публикуваш сайта си. Обикновено това включва и имейл хостинг за управление на електронни адреси и съобщения. Същото важи и за регистрацията на домейн. Името на домейна е адресът, който хората въвеждат в своите браузъри за достъп до определен уебсайт.

 • Какво е Споделен Уеб Хостинг?

  Уеб хостинг услугите се захранват от компютри, които са свързани към интернет 24/7/365. Тези компютри се наричат ​​сървъри. Най-често използваната услуга е споделеният хостинг, тъй като той изисква най-малък бюджет. Минусът обаче е, че физическите ресурси на един компютър (сървър) се делят между хостнатите на него уебсайтове. Така, ако някой от “съседите” ти използва твърде много от ресурсите на сървъра, това може да забави и твоя сайт и да доведе до проблеми със сигурността на данните.

 • Какво е Cloud Хостинг?

  Cloud VPS е следващата стъпка в еволюцията на уеб хостинга. Това е най-новото и ефективно сървърно решение, достъпно днес. Облачният хостинг ти позволява да управляваш сайта си в сигурна и надеждна среда с висока производителност.

  За разлика от споделения хостинг, облачният VPS предоставя гарантирани сървърни ресурси само за твоя сайт. Това прави услугата надеждна, бърза и сигурна. Какъвто и хостинг да избереш, NS1 ще управлява всички технически аспекти вместо теб.

 • Облачният хостинг по-бърз ли е от Споделения хостинг?

  В повечето случаи облачният хостинг е значително по-бърз от споделения. Огромното предимство на облака е именно постоянството на скоростта. При споделения хостинг е възможно сайтът да се бави понякога, което би развалило потребителското преживяване. Но при облачният VPS хостинг това е малко вероятно, тъй като сайтът се намира в изолирана сървърна среда с гарантирани CPU/RAM ресурси. Същото важи и за наетите сървъри, но високата им цена понякога е непосилна за собствениците на малък бизнес.

 • Достатъчно безопасен ли е Споделеният Хостинг?

  Доставчиците на уеб хостинг услуги обикновено предприемат нужните мерки, за да запазят данните в сървъра недостъпни за останалите потребители. Те се грижат за това всички сървъри в дата центровете да са максимално защитени, гарантирайки, че рисковете от пробиви са сведени до минимум.

  Но въпреки това, споделеният хостинг има един основен недостатък и той е именно, че е споделен. Често се случва да има повече от сто души на един и същ сървър, като в случай на пробив на един акаунт, това може лесно да засегне и останалите.

  За разлика от това, VPS хостингът използва изолирана среда, която позволява пълен контрол върху персонализирането и поддържа файловете на сайта защитени. Това е най-добрият вид уеб хостинг услуга по отношение защитата на чувствителни данни.

 • Кой е най-добрият хостинг план за мен?

  Това зависи от целите и вида на сайта. Споделеният хостинг е най-достъпният/икономичен вариант, подходящ за малки уебсайтове. Но ниската цена идва с ограничения в производителността, скоростта, сигурността и мащабируемостта. VPS хостинг плановете са идеални за развиващи се уебсайтове, дигитални агенции, онлайн магазини и собственици на бизнес, които държат на изброените по-горе фактори.

 • Получавам ли безплатен домейн с NS1?

  Да. Независимо от хостинг плана, който избереш, NS1 ти дава възможност да избереш нов домейн, който ще регистрираме безплатно. Безплатният домейн се подновява на стандартна цена.

 • Как да прехвърля сайта си към NS1?

  Мигрирането на сайта ти към NS1 е безплатен, лесен и плавен процес, който ние управляваме цялостно. Нужно е единствено да избереш дата и час, а нашият експертен екип ще прехвърли всички данни от стария сървър на новия, като се увери, че сайтът работи правилно.

  Можеш да се свържеш с отдел техническа поддръжка по всяко време в случай на възникнали въпроси.

 • Сайтът ми ще спре ли да работи по време на миграцията?

  Не. Сайтът ще е онлайн през цялото време и ще работи без прекъсване. С нас процесът по мигриране се осъществява гладко и безпроблемно. А в случай, че имаш технически въпрос, екипът ни от експерти винаги е на разположение да ти помогне.

 • Колко време ще отнеме да се прехвърли сайтът?

  Времето за мигриране може да варира в зависимост от размера на сайта и количеството данни, които трябва да прехвърлим. При 95% от миграциите това отнема по-малко от 2 часа.

 • Мога ли да надградя съществуващия си план?

  Облачният хостинг ти дава възможност да надградиш процесора, RAM паметта и дисковото пространство на сървъра с един клик. Докато при споделения хостинг, плановете са фиксирани, а ресурсите - предварително дефинирани.

 • Как работи 24-часовата техническа поддръжка?

  Можеш да се свържеш с нас по всяко едно време чрез чат на живо (с незабавен отговор) или чрез тикет/имейл (с отговор до 15 минути). Техническата поддръжка покрива всичко, свързано с твоя уеб хостинг акаунт. Експертите ни притежават богат опит в сферата и са винаги готови да помогнат. Можеш да разчиташ на тях 24/7, когато имаш технически въпрос или създал се проблем.

 • Ще ми бъдат ли върнати парите, ако реша да сменя хостинг доставчика?

  NS1 е лидер в уеб хостинг индустрията. Ние предоставяме както споделени, така и виртуални частни сървърни решения на най-високо ниво, като обръщаме специално внимание на производителността и възможно най-добрите условия и резултати.

  Ако все пак решиш да се откажеш от нашите услуги, можеш да се възползваш от политиката ни за връщане на парите по всяко време за оставащия предплатен период.

 • Как да избера правилната уеб хостинг услуга?

  Важно е първо да се очертаят нуждите на проекта, преди да се избере хостинг решение, тъй като различните планове биха могли лесно да объркат начинаещите потребители.

  Обикновено споделеният хостинг е подходящ за малки уебсайтове и лични блогове. Но ако първоначалната идея е да се развие голям бизнес или да се управлява магазин за електронна търговия с обширен каталог от продукти - VPS хостингът би бил най-доброто решение.

 • Как да започна?

  Искаш да работиш с нас? Направи първата стъпка, като избереш хостинг план за своя уебсайт. Услугата става активна, веднага след като се регистрираш. След това се свържи с нас, за да мигрираме сайта ти, или да създадем нов.