Не рискувай сигурността на твоите данни.
Премини на собствен сървър.

Старт

1 CPU ядро2GB RAM20GB SSD Дисково пространство

Стандарт

2 CPU ядра4GB RAM30GB SSD Дисково пространство
Най-поръчван

Бизнес

3 CPU ядра6GB RAM40GB SSD Дисково пространство

Елит

4 CPU ядра8GB RAM50GB SSD Дисково пространство
Създай собствен план
  • Вашият сървър
    Датацентър
    Контролен панел
    Период на плащане:
    Хостнейм:

Безплатно управление и поддръжка

Вашият сървър се управлява изцяло от NS1.bg. Ние инсталираме, конфигурираме, оптимизираме и поддържаме вашия сървър 24 часа в денонощието. Ние сме отговорни за правилната работа на сървъра ви, а вие се грижите за вашите сайтове. Безплатно правим ежедневен бекъп на вашите данни на отдалечен сървър за максимална сигурност.

Контролен панел съвместим със cPanel

Разработихме контролен панел, който е напълно съвместим със cPanel. От една страна това ви спестява таксата за лиценз от 30 лв. на месец, а от друга позволява лесното преместване на сайта ви. Вие получавате контролния панел безплатно, а ние се грижим за неговата правилна работа и обновление, за да имате всичко, от което се нуждаете за управлението на вашия сървър. Разгледайте снимки на панела отдолу.

Безплатно преместване

NS1.bg ще премести всички ваши сайтове на новия ви сървър безплатно, без прекъсване и без загуба на данни. За да преместим сайта ви на свой собствен сървър ни трябват вашето одобрение и данните за вход до стария сървър. След преместването ще проверим дали сайтът работи нормално и ще помогнем с насочването му към новия сървър.

Висока сигурност за вашите данни

Споделеният хостинг носи много рискове за вашите данни и личната информация на вашите клиенти. Чрез преместване на сайта ви на собствен сървър, вие увеличавате сигурността си стотици пъти и получавате по-висока защита за личните данни, които съхранявате. Сигурността е критичен фактор съгласно изискванията на европейския регламент (ЕС) 2016/679 известен като GDPR, особено ако съхранявате лични данни на лица от страни членки на Европейския съюз.

100% доставени е-мейли

Когато IP адресът на споделения сървър попадне в спам списък, вашите е-мейл съобщения се блокират и не достигат своите получатели. Собственият сървър ви дава отделен IP адрес, който се използва само от вас и ви гарантира, че няма да бъдете блокиран, а изпратените от вас е-мейли винаги ще достигат своите получатели.

Гарантирани ресурси и стабилност

Споделеният хостинг не може да гарантира непрекъснато бързо зареждане на вашия сайт, защото във всеки един момент един от стотиците сайтове използващи вашия сървър може да наруши неговата работа, с което и работата на вашия сайт. Използването на собствен сървър решава този проблем, защото неговите ресурси са заделени и се използват само за вашите нужди.

Надежден сървър за успешен бизнес

Получавате собствен SSD облачен сървър с висока надеждност. Това означава, че при възникване на хардуерен проблем, вашият сървър ще бъде стартиран мигновено от друга физическа машина. Всеки един компонент във вашия сървър е двойно подсигурен за достигане на максимална ефективност и непрекъснатост на услугата.


Решения, поддръжка, експертиза.


NS1.bg е вашият онлайн партньор.

Не сте сигурни какво да изберете? Попитайте специалист кой план е за вас.