CPU RAM HDD ТРАФИК ЦЕНА
Intel Xeon Quad core 3.3Ghz 8 GB DDR3 1000GB SATA3 3000GB 199 лв/м.
Intel Xeon Quad core 3.3Ghz 16 GB DDR3 4x1000GB SATA3 RAID 10 3000GB 309 лв/м.

Опции и Характеристики

24/7 техническа поддръжка

Предлагаме денонощна поддръжка за вашите наети сървъри по телефон, е-мейл и чат. Качествената помощ, която предоставяме е едно от нашите най-силни предимства пред конкуренцията.

Напълно управлявана услуга

Можете да поверите управлението на вашия нает сървър изцяло на нас. Наша грижа са сигурността, обновленията и поддръжката на наетите сървъри. Това ви дава възможност да се концентрирате върху вашия бизнес.

99,9% ъптайм гаранция

Нашите наети сървъри имат изключително висока стабилност и 99.9% непрекъсваемост на услугата. Предлагаме продукт от най-висок клас, който гарантирано оперира надеждно през цялото време. Техническите ни специалисти работят постоянно, за да можете вие да спите спокойно.

cPanel/WHM control panel

Към всеки нает сървър можете да закупите най-популярния администраторски панел в уеб хостинг индустрията. Цялата поддръжка и управление се извършва от нашите специализирани екипи, за да имате контрол над вашия нает сървър и да сте спокойни за безпроблемната му работа.

Професионална система за архивиране

Извършваме ежедневен бекъп на данните от вашите наети сървъри и пазим 7 архивни копия на отдалечени бекъп сървъри. В случай на необходимост възстановяваме информацията и можете да продължите своята работа успешно.

Сигурност

Инсталация и администрация на firewall, настройка на mod_security и редовни актуализации гарантират висока сигурност на вашите наети сървъри.


Решения, поддръжка, експертиза.


NS1.bg е вашият онлайн партньор.

Не сте сигурни какво да изберете? Попитайте специалист кой план е за вас.