Създай собствена конфигурация

 • Вашият сървър
  Период на плащане

Допълнителни екстри

 • 1 процесорно ядро
  12 лв.
 • 1GB RAM
  3 лв.
 • 10GB SSD пространство
  2 лв.

Гарантирана надеждност

За постигане на максимална сигурност на твоите данни ние поддържаме по всяко време 3 резервни копия на 3 различни сървъра. В случай на хардуерен проблем, твоят облачен сървър автоматично ще се мигрира върху нормално функционираща физическа машина.
Висока Степен на Наличност (High Availability)

100% автоматизация

Управлявай твоя облачен сървър лесно от твоята клиентска част. Старт/стоп/рестарт, промяна на паролата, добавяне и премахване на ресурси, достъп до конзолата, мониторинг на използваните ресурси - това са само малка част от инструментите, до които получаваш достъп.
100% Автоматизиран

Получавате сървъра си до 30 секунди

Поръчай облачен сървър и той ще е онлайн в рамките на 30 секунди след плащането. Без значение колко SSD облачни сървъри са ти нужни, те ще са готови за теб в рамките на половин минута след съответното плащане.
Ваш Сървър в рамките на 30 секунди

Мощен хардуер

Твоят SSD облачен сървър ще работи върху физически сървър с два процесора E5 Intel Xeon, минимум 256GB RAM, двойно електрическо захранване и подсигурена свързаност към интернет.
Мощен Хардуер

40Gbps двойно-подсигурена мрежа

NS1.bg използва двойно-подсигурена свързаност с множество взаимовръзки към световни интернет доставчици, за да подсигурим 100% непрекъсната работа на мрежата.
10Gbps Гъвкави (Redundant) Мрежи

Дата центрове в България и САЩ

Ти избираш сам къде географски да разположиш твоя SSD облачен сървър. Към момента разполагаме с дата центрове в София, Далас и Ню Йорк.
Множество Локации