Изберете подходящия за вас SSL сертификат

GeoTrust
  • RapidSSL30лв./година
  • RapidSSL Wildcard310лв./година
  • GeoTrust QuickSSL Premium155лв./година
  • GeoTrust True BusinessID175лв./година
  • GeoTrust True Business ID with EV295лв./година
  • GeoTrust True Business ID Wildcard940лв./година
Symantec
  • Symantec Secure Site647.72лв./година
  • Symantec Secure Site Pro1615.23лв./година
  • Symantec Secure Site EV1615.23лв./година
  • Symantec Secure Site Pro EV2433.40лв./година

Какво е SSL сертификат?

SSL сертификат

Един от често задаваните ни от клиенти въпроси е „Какво е SSL сертификат?”. Най-просто казано, SSL (или Secure Socket Layer) и неговият наследник TLS (Transport Layer Security) са криптографски протоколи, които се използват за транспорт и защитата на връзката, осъществена от потребителите към вашия сайт. SSL беше и си остава най-популярното название за комуникационна сигурност в интернет и все още се използва като описание на подобрената му версия TLS. Не е нужно да знаете всичко за SSL/TLS и в подробности да разбирате как работи, за да можете да се възползвате от неговата функционалност, но е важно да знаете, че доста често срещана практика при хакерите е да се опитват да „подслушват“ комуникацията между клиент и сървър с намерението да откраднат чувствителна информация, като лични данни и номера на кредитни карти. Когато комуникацията не е криптирана, тя не е защитена и съответно рискувате вашите клиенти да я загубят. Лесно можете да разберете дали един уебсайт е защитен със SSL, като просто погледнете адресната лента на вашия браузер. Ако там изписаният уеб адрес започва с https://, тогава сайтът е защитен. Ако вместо това е изписано само http://, тогава връзката не е криптирана и е уязвима.

Много онлайн потребители вече разбират предимствата на SSL сертификатите и предпочитат да сърфират в интернет без да рискуват своята сигурност. В случай, че вие притежавате онлайн бизнес и боравите с чувствителна клиентска информация, тогава е силно препоръчително да си закупите SSL сертификат подходящ за вашите нужди. Ако бизнесът ви тъкмо стартира, тогава може да помислите за по-евтини варианти като RapidSSL от GeoTrust, с който ще можете да покриете само един домейн. Ако ви се налага да защитите повече от един домейн или просто искате да впечатлите вашите клиенти с по-видими индикации за наличието на криптирана връзка, тогава можете да помислите за „Wildcard SSL“ или за такъв с разширена валидация (EV SSL).

Която и от опциите да изберете, SSL сертификатът е един от най-простите начини да докажете, че ви е грижа за сигурността на вашите потребители. Ако имате каквито и да е въпроси свързани с избора на SSL сертификат, не се колебайте да се свържете с нашия отдел за техническа поддръжка.

Към всеки SSL сертификат получавате:

Допълнително към Всеки SSL ще Получите:

МОМЕНТАЛНА АКТИВАЦИЯ

Често се наблюдава забавяне на активацията на SSL сертификати при други доставчици и това разбираемо предизвиква разочарование у потребителите. Ние разбираме вашето желание току-що закупеният от вас сертификат да започне да функционира колкото се може по-скоро и затова предлагаме моментална активация.

БЕЗПЛАТНА Инсталация

БЕЗПЛАТНА ИНСТАЛАЦИЯ

Освен да знаете какво е SSL сертификат и да притежавате такъв, също така ще трябва да го инсталирате, за да може той да функционира. В някои случаи инсталацията на SSL сертификати може да се окаже проблемна и отнемаща доста време, особено ако се опитвате да я направите сами. Ако уебсайтът ви се хоства при нас, такъв проблем не бива да ви тревожи, защото нашият експертен екип по техническа поддръжка ще направи тази инсталация вместо вас напълно безплатно.

7-Дни Гаранция за Връщане на Направено от Вас Плащане

7 ДНИ ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА НАПРАВЕНО ОТ ВАС ПЛАЩАНЕ

Ние разбираме, че неочаквани обстоятелства могат да ви накарат да размислите за направената покупка на SSL сертификат. Ето защо, в такива случаи ние ще ви върнем 100% от направеното от вас плащане в рамките на първите седем дни от покупката - без да задаваме въпроси!