WordPress е система за управление на съдържанието (Content Management System или CMS) с отворен код, която можете да използвате, за да създадете прекрасен сайт, блог, приложение или онлайн магазин. Това е най-популярният инструмент от този тип и повече от една трета от всички сайтове по света са базирани на него.

Именно тази популярност ни накара да създадем уникална платформа за управление на WordPress, която нарекохме SWordPress Manager.

SWordPress мениджър

SWordPress Manager

Със SWordPress, инсталацията на WordPress отнема секунди, а след това, вие разполагате с множество инструменти, които улесняват управлението на сайтовете ви и ви помагат да осигурите по-добра сигурност за тях.

Няма ограничения на броя уебсайтове, които можете да управлявате през SWordPress, а работата с платформата не изисква никакви технически познания.

Ето какво можете да правите със SWordPress:

  • Да инсталирате и да триете WordPress уебсайтове
  • Да променяте администраторската парола
  • Да управлявате автоматичните актуализации
  • Да управлявате допълнителната Security LOCK защита
  • Клониране на сайтове
  • Стейджинг

Сигурност

Заради популярността си, WordPress е най-често атакуваната платформа от този тип. За разлика от много други системи за управление на WordPress, SWordPress интегрира множество механизми, които подобряват сигурността на сайтовете управлявани през него и ги правят по-трудна мишена за хакерите.

При инсталация на WordPress през SWordPress, всички тези механизми се задействат автоматично.

Функцията Security LOCK пренася вашия WordPress уебсайт на съвсем различно ниво на киберсигурност. Тя на практика заключва всички ваши файлове и директории, така че те да не могат да бъдат променяни или пък нови файлове да бъдат добавяни. Това означава, че дори да има уязвимост във вашия сайт, хакерите не могат да се възползват от нея.

В същото време, сайтът продължава нормалната си работа и вие можете да публикувате нови статии и да качвате изображения и видео.

При инсталация на теми и плъгини или при ръчното редактиране на файлове е нужно функцията Security LOCK да бъде деактивирана. Ние ви препоръчваме да я активирате в момента, в който приключите с промените.

SWordPress автоматично ще изключи функцията Security LOCK по време на автоматични актуализации. След успешната инсталация на новите версии, функцията ще бъде активирана автоматично.

SWordPress е част от платформата SPanel, която позволява на всеки собственик на уебсайт да има свой собствен управляем VPS с контролен панел, киберзащита в реално време от SShield, както и ежедневни бекъпи и снапшоти на цена близка до тази за споделен хостинг.

Security

Присъедини се към 700 000+ уебсайта в 120+ страни, които се доверяват на NS1 и ScalaHosting

Изпробвай услугите на NS1, без какъвто и да е риск, с нашата 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прочети и безбройните положителни ревюта от клиенти.