Условия за ползване

Попълвайки формата за поръчка или ползвайки услугите на НС 1 АД потребителят се съгласява да спазва условията на услугата, условията за ползване и политиката за поверителност. Ако не е посочено на друго място (условията за ползване, условията на услугата, политиката за поверителност), използването на “нас”, “ние”, “нашата” ще се отнася за НС 1 АД. Използването на “Вас”, “Вие”, “Вашата” ще се отнася за потребителя на НС 1 АД.

 1. 1.1 Този сайт Ви дава възможност да научите за НС 1 АД и предлаганите от нас услуги, а както и възможност за достъп до нашата мрежа. Използвайки този сайт или друг такъв - притежаван, управляван или доставян от НС 1 АД, Вие се задължавате да спазвата правилата и условията описани тук;
 2. 1.2 Неспазване на правилата описани тук ще доведе до взимане на определени мерки за ограничаване на достъпа Ви до нашата мрежа. НС 1 АД си запазва правото да променя тези условия, както намери за добре. Моля следете редовно за промени в условията за ползване на нашите услуги;
 3. 1.3 За да може да поддържа качествени услуги, които отговарят на желанията на потребителите, НС 1 АД създава условията за ползване на услугата, за да защитава както себе си така и своите потребители от злоупотреби;
 4. 1.4 Всякакви отклонения от тези условия ще доведе до временно прекратяване или постоянно спиране на услугата;
 5. 1.5 Ако имате въпроси относно условията за ползване трябва да се обръщате към office@ns1.bg

При регистрация в партньорската програма, всеки клиент се съгласява с условията изброени в тази точка.

 1. 2.1. Всички клиенти на НС 1 АД с активни или изтекли услуги могат да използват партньорската програма.
 2. 2.2. НС 1 АД запазва правото си да променя сроковете за одобрение, комисионните и лимита за теглене на средства по всяко време.
 3. 2.3. Комисионни се начисляват в размер на 10% от постъпилото плащане за препоръчаната услуга, като комисионни се начисляват при закупуване на следните услуги:
  • Споделен хостинг
  • Реселър хостинг
  • Виртуални сървъри
  • Наети сървъри
  • Cloud хостинг и Cloud сървъри
 4. 2.4. Срока за одобрение на комисионна постъпила от препоръчана продажба е 45 дни от датата на плащане. След изтичането на този срок комисионната ще бъде налична в акаунта на клиента и може да се използва по един от начините посочени в следващата точка.
 5. 2.5. Комисионните могат да се използват като дебит към Вашият клиентски акаунт с цел регистрация/активация на нова услуга или подновяване на текуща такава. За да пожелаете добавяне на Вашата комисионна като дебит, моля обърнете се към отдел продажби.

Този сайт не може да бъде използван за никаква цел, която е незаконна или може да причини вреди както на него така и на нашите машини, мрежа или услуги.

Потребителят не може да използва услугите на НС 1 АД, за да извършва изброените отдолу действия:

 1. 4.1 Да нарушава законите или да помага на трети лица затова чрез използване на нашите услуги;
 2. 4.2 Да заплашва или да насърчава извършването на насилие или разрушение;
 3. 4.3 Обижда трети лица;
 4. 4.4 Да съхранява вируси, нелицензиран софтуер или каквото и да било, което би могло да наруши работата на други компютри;
 5. 4.5 Да нарушава условията и правилата на някой друг интернет доставчик;
 6. 4.6 Да има негативен ефект върху мрежата или сървърите на НС 1 АД довеждайки до блокиране на нашата мрежа от други интернет доставчици и мрежи, и други.

Оскверняването на системната или мрежова сигурност е абсолютно забранено и ще доведе до незабавно прекратяване на услугата и/или уведомяването на властите. Примери:

 1. 5.1 Съхраняването на вируси, троянски коне или скриптове, които могат да нарушат стабилността на нашите системи и мрежа;
 2. 5.2 Изпълняването на каквото и да е действие в нашата мрежа, което може да доведе до нарушаване на нейната работа и сигурност;
 3. 5.3 Опити за кражба на чужди привилегии;
 4. 5.4 Подправяне на адреси и други.

Потребителят се съгласява да не използва нашите услуги за изпращане на нежелана поща – СПАМ. Нарушаването на това условие ще доведе до първоначално временно прекратяване на услугата до изясняване на случая. Повторно действие ще доведе до изтриване на Вашия акаунт безвъзвратно.

 1. 7.1 IRC ботове, сървъри и свързан с това софтуер;
 2. 7.2 Порнография;
 3. 7.3 Нелицензиран софтуер и файлове;
 4. 7.4 Експлойти;
 5. 7.5 Всякакви действия свързани с копаене на криптовалути;
 6. 7.6 Материали с оскърбително съдържание;
 7. 7.7 Сайтове със СПАМ / proxy насоченост;
 8. 7.8 Скриптове или софтуер, които заплашват сигурността на нашите системи и мрежа;
 9. 7.9 Всякакъв вид торенти и сайтове за игри.
 10. 7.10 Уеб сайтове за сваляне на софтуер и всякакъв вид сайтове насочени към сваляне на определен вид файлове - музика, филми и други. Такива сайтове ще бъдат спирани веднага.
 11. 7.11 Не можете да използвате предоставеното от нас пространство за бекъп или за съхранение на файлове, които не са директно свързани със сайта Ви и неговата работа. Съдържание, което не отговаря на изискванията може да бъде изтрито без предупреждение.
 1. 8.1 Споделен хостинг

  Клиентите на споделени хостинг планове не могат да изпращат повече от 600 е-мейла на час или да надвишават следните CPU, RAM и inodes ресурси. 1 inode отговаря на 1 файл или директория.

  • Евро хостинг план – 3% CPU/RAM и неограничени inodes
  • Стандарт хостинг план – 5% CPU/RAM и неограничени inodes
  • Бизнес хостинг план – 7% CPU/RAM и неограничени inodes
  • Плюс хостинг план – 9% CPU/RAM и неограничени inodes
  • Адванс хостинг план – 12% CPU/RAM и неограничени inodes
 2. 8.2 SSD Облачен споделен хостинг
  • Облак 1 – 4% CPU/RAM и неограничени inodes
  • Облак 2 – 8% CPU/RAM и неограничени inodes
  • Облак 3 – 12% CPU/RAM и неограничени inodes
  • Облак 4 – 16% CPU/RAM и неограничени inodes
 3. 8.3 Риселър хостинг
  • R1 – 2% CPU/RAM и неограничени inodes
  • R2 – 2% CPU/RAM и неограничени inodes
  • R3 – 2% CPU/RAM и неограничени inodes
  • R4 – 2% CPU/RAM и неограничени inodes
 4. 8.4 Email хостинг (Email поща) пакети

  Клиентите на Email хостинг плановете имат следните допълнителни ограничения:

  - Ограничение в броя изходящи съобщения:

  • СтартЪп – 100 е-мейл съобщения на час.
  • Малък Бизнес – 500 е-мейл съобщения на час (за всеки домейн).
  • Голям Бизнес – 500 е-мейл съобщения на час (за всеки домейн).
  • Корпоративен – 1000 е-мейл съобщения на час (за всеки домейн).
 5. 8.5 Cloud VPS и наети сървъри

  Част от дисковото пространство на вашия сървър е заето от операционната система и инсталирания допълнителен софтуер, което намалява използваемото място на диска за ваши данни. В дисковото пространство предоставено към услугата е включено пространството, което заема инсталацията на операционната система и контролния панел, ако сте поръчали такъв. То може да варира в зависимост от избраната OS и контролен панел.

НС 1 АД си запазва правото да прекратява доставяните услуги до потребител, който използва нашите системи или мрежа, за да нарушава нашите условия за ползване на услугата.

Присъедини се към 700 000+ уебсайта в 120+ страни, които се доверяват на NS1 и ScalaHosting

Изпробвай услугите на NS1, без какъвто и да е риск, с нашата 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прочети и безбройните положителни ревюта от клиенти.