Какво да направя за да спечеля комисионна?

За да спечелите комисионна трябва да препоръчате нашите услуги на някого, след което той да стане наш клиент. След като успешно сте ни препоръчали на нов клиент, то Вие ще спечелите 10% от всички негови бъдещи плащания. Ако например въпросният клиент си поръча Евро хостинг пакет и предплати за 1 година, то той ще плати 36лв от които 3.60лв ще бъдат добавени във Вашият клиентски акаунт. При следващото си плащане ние отново ще Ви дадем 10% комисионна и тази процедура ще продължи докато клиента на който сте ни препоръчали поддържа услугата си при нас.

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Знаете ли, че регистрацията на домейна има голямо значение за доброто класиране в Google? Когато правите нов сайт и избирате името на Вашия домейн се старайте той да е лесно запомнящ се и по възможност да съдържа основната ключова дума, която искате да излиза на първа страница в Google.

Напишете коментар

Задължително поле*