Брандинг в SPanel

След увеличението на цените на cPanel хостинга и новата ценова политика на cPanel, хостинг индустрията беше драматично променена. Най-засегнатите от промените са риселърите и уеб студията, които сами хостват сайтовете на своите клиенти.

Тъй като SPanel е хостинг платформа, която се разработва от нас, което много лесно може да бъде открито от всеки хостинг потребител, запитванията за брандиране на хостинг платформата се превърнаха в едно от най-честите искания от съществуващи и нови клиенти. От няколко седмици работим усилено по добавянето на тази функционалност и днес тя вече е налична позволяваща на всеки собственик на SPanel виртуален сървър да въведе името на своята фирма, да промени адреса за вход в SPanel, а също така и да промени логото със собствено, което на практика премахва бранда SPanel изцяло от контролния панел и го замества с новия.

Това позволява на собственика на сървъра да маркетира хостинг решението като собствено и междувременно да избегне увеличението на cPanel.

Отдолу можете да видите как изглежда новата функционалност.

В момента работим върху много нови функционалности, които са търсени от собствениците на сайтове, като някои от тях не се поддържат от никой друг контролен панел в света. В следващите дни и седмици ще ги анонсираме.

SPanel е решение от тип „всичко в едно“ за управление на облачни сървъри. То включва всичко, което е нужно на един собственик на уеб сайт, за да развива онлайн бизнеса си в сигурна и надеждна среда.

SPanel не е просто контролен панел. Това е хостинг платформа, която носи редица предимства, които споделеният хостинг не може да предостави поради начина, по който работи.

  • Висока сигурност и надеждност
  • Гарантирано бързо зареждане на сайтовете 24 часа в денонощието
  • 100% доставяне на имейл съобщенията

Ако имате риселър акаунт или хоствате много уеб сайтове и мислите за преминаване към SPanel, но не сте сигурни дали ще отговори на Вашите изисквания, свържете се с нас, за да активираме SPanel сървър безплатно за 30 дни. Това ще Ви позволи да тествате и да вземете информирано решение без да рискувате пари. Преместването на сайтовете от текущия хостинг към SPanel ще бъде направено от нас, при което ще се уверим, че сайтовете работят правилно на новия сървър преди да бъдат насочени към него.

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Напишете коментар

Задължително поле*