Нова хостинг промоция

хостинг проноция

Всеки нов или съществуващ клиент може да се възползва от новата хостинг промоция на NS1. Тя позволява да преместите вашата хостинг услуга от друг доставчик към NS1 без да губите от предплатения от вас срок при текущия ви хостинг доставчик. NS1 ще добави предплатения от вас период при текущата ви фирма и по този начин ще можете да го използвате при нас. За да се възползвате от промоцията трябва да изпълните следните 3 стъпки.

  • Пуснете поръчка за хостинг. По ваше желание можете да заплатите за избрания от вас период или просто да се свържете с отдел продажби и да предоставите данни за преместването на вашия хостинг при NS1 без да заплащате нищо.
  • Изпратете логин данни за клиентската част и сПанел при текущия ви доставчик. От клиентската част ще разберем какъв срок остава до изтичането на плана ви и той ще бъде добавен в нашата система.

Пример: ако заплатите за 1 месец и до датата на изтичане на хостинга ви при текущия доставчик остават 3 месеца, ние ще добавим тези 3 месеца и на практика ще можете да използвате общо 4 месеца преди да се налага да подновявате хостинг плана си. Ако изберете да не плащате първоначално, а просто да преместите сайтовете си при нас, ще имате 3 месеца преди да се наложи да подновявате услугата.

Данните за вход за сПанел ще бъдат използвани от нас, за да преместим вашите уеб сайтове на сървърите на NS1.

  • Променете неймсървърите на домейна си.

NS1 ще направи преместването напълно безплатно и ще ви помогне с всеки аспект при трансфера и промяната на неймсървърите. По всяко време на денонощието ще можете да се свържете с нас по телефон, чат или емейл, в случай че имате някакви въпроси или нужда от допълнителна помощ.

След изтичането на първоначалния период и генерирането на първата проформа фактура за подновяване, ще получите 50% отстъпка. Тя може да бъде използвана за подновяване до 1 година на всички планове за споделен хостинг с изключение на Евро хостинг.

Можете да пуснете вашата поръчка и да се възползвате от промоцията още сега на адрес https://www.ns1.bg/hosting-special-2017.php

 

Ако имате въпроси относно промоцията, не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чат или емейл.

Доминацията на облачния хостинг

cloud servers

Облачният хостинг увеличи драстично своя дял на хостинг пазара през последните 2-3 години. Почти всички уважавани хостинг фирми предлагат cloud hosting услуги и дори мигрираха своите сървъри в облака. Причините затова са следните.

  • по-ниски разходи
  • по-висока ефективност
  • по-лесно управление

Поради горните причини голяма част от бизнеса премина на облачен хостинг, а тези, които все още не са направили промяната, в по-голямата си част обмислят този вид промяна. Бизнеса предпочита да изолира своите данни, уеб сайт и е-мейл поща на отделен облачен сървър вместо да използва споделен хостинг с цел да подобри сигурността и да намали вероятността от компрометиране на класифицирана информация.

Виж още

Топ 3 причини уеб сайта и email пощата да са на различни сървъри

email-hosting

Имайки вече 15 години опит на българския пазар за хостинг и регистрация на домейни, отделихме малко време, за да споделим няколко важни съвета. Те са базирани точно на този изключително ценен опит. В над 99% от случаите клиентите на хостинг услуги използват един хостинг план за техния уеб сайт и email поща. Причината затова е, че клиентът не предполага за възможните проблеми, които биха възникнали от тази конфигурация. В тази статия ще опишем основните причини, поради които уеб сайтът и електронната поща трябва да използват различни сървъри.

Виж още