advantages

Подобрена скорост за твоите сайтове

Използваме модерни сървъри с голяма мощност, които да осигурят най-бързото зареждане на твоите сайтове. За качеството на услугата и помощ на нашите клиенти сме на разположение непрекъснато по телефон, чат и имейл.

advantages

Изключително надеждни услуги

Гарантираме, че твоите сайтове ще работят в минимум 99.9% от времето. Нашите системни администратори следят за правилната работа на всички сървъри непрекъснато. Системата ни за наблюдение извършва проверка за коректното фунцкиониране на мрежата и на всеки сървър ежеминутно. По този начин успяваме да реагираме до минута при възникване на проблем.

advantages

Защита на твоите данни

Пазим 7 архива на тоите файлове, бази данни и емейл съобщения на отделни бекъп сървъри. По време на копиране към бекъп сървърите, данните се криптират за допълнителна сигурност. Всеки бекъп сървър има много на брой дискове в RAID масив. По този начин данните на бекъп сървъра няма да бъдат загубени при повреда на диск.

advantages

Експертиза и опит

Създадохме първата хостинг компания в България и през последните близо 20 години натрупахме солидно количество знания и опит.

Ключови партньори

Присъедини се и ти към хилядите доволни клиенти на NS1.bg

thumb up

NS1.bg - Невероятно хостинг преживяване

Не си сигурен какво да избереш? Попитай специалист кой план е за теб.

ЗАПОЧНИ ЧАТ С ЕКСПЕРТ

Присъедини се към 700 000+ уебсайта в 120+ страни, които се доверяват на NS1 и ScalaHosting

Изпробвай услугите на NS1, без какъвто и да е риск, с нашата 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прочети и безбройните положителни ревюта от клиенти.