Ти зависиш от интернет, ние зависим от теб.

Техническа поддръжка осигурена от екип с десетки години опит в индустрията.

За твоите услуги се грижи екип за техническа поддръжка с десетки години опит в хостинг индустрията. Нашите експерти са на твое разположение 24/7/365 и са готови да отговорят на всичките ти въпроси.

Backed By Award Winning

Екстри, които ще харесате

Backup Logo

Резервни копия на отделен сървър

Данните на твоя уебсайт са винаги защитени благодарение на автоматичните и ежедневни бекъпи, които се съхраняват на отдалечени сървъри. Възстановяването на данни става с 1 клик през контролния панел.

SSshield Cybersecurity Logo

SShield киберзащита

SShield е уникална система за сигурност, която блокира 99.98% от уеб атаките и проактивно следи твоя уебсайт 24/7. Автоматично ви уведомява за настъпила заплаха.

1-Click Installer Logo

Автоматичен инсталатор

Инсталирай WordPress, PrestaShop, Joomla или друг CMS, както и повече от 100 най-различни скрипта и апликации с един клик.

Защо да избера NS1.bg?

100% доволни клиенти

100% ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

За нас най-важни са клиентите и всичките ни усилия са насочени към поддържане на високо качество на услугите. Така успяваме да постигнем и да поддържаме висок рейтинг в платформи като Google и Facebook, където можеш да прочетеш какво говорят клиентите за нашите услуги.

Повече от 16 Години Постоянство в Иновациите

18 ГОДИНИ ИНОВАЦИИ

Вече почти 20 години се грижим за десетки хиляди сайтове на потребители от цял свят. Благодарение на този опит, ние не спираме да създаваме иновативни продукти, които няма да откриете другаде. SPanel е последната наша разработка, която ни позволи да направим управляемите VPS услуги достъпни и да позволим на всеки собственик на уеб сайт да може да развива своя сайт в защитена среда с висока надеждност.

30 ДНИ ГАРАНЦИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЛАТЕНА СУМА

Сигурни сме, че ще си доволен от услугата, защото твоят сайт ще се отваря винаги бързо и ще получиш максимална киберзащита. Все пак, ако не останеш доволен поради някаква причина, ние ще ти върнем направеното от теб плащане до последната стотинка без да задаваме въпроси.

Често задавани въпроси?

 • Също както и споделения хостинг, WordPress плановете предлагат пълен пакет услуги, но с особен фокус към най-популярното CMS решение. Пакетите на NS1 включват оптимизирана среда, безплатни екстри и професионална WordPress помощ от нашите обучени оператори.

 • WordPress пакетите на NS1 са подходящи за различен тип клиенти. Ако тепърва прохождате в уеб хостинга и желаете да експериментирате с един-единствен уебсайт, WP Евро пакетът ни би бил най-подходящ. WP Стандард планът е най-доброто решение за един или няколко сайта с растящи нужди, а WP Бизнес е ориентиран към клиенти с растящи и динамични нужди.

  Най-добрата опция си остават Управляемите VPS пакети, където не само получавате гарантирани системни ресурси, а и имате пълен контрол над средата.

 • Използвайки специализиран WordPress пакет, потребителите на NS1 могат да бъдат сигурни, че сървърната им среда е конфигурирана по оптимален начин за работа със CMSa. Освен солидните ресурси и широкия набор допълнителни екстри, клиентите могат да разчитат на професионалната помощ на обучените ни агенти.

 • Да, всъщност го препоръчваме! Управляемите VPS пакети с NS1 са поне едно ниво нагоре спрямо който и да е споделен хостинг. Клиентът има пълен контрол над средата, може да инсталира каквото реши и да защити сървъра си както намери за добре.

  Освен това, сайтовете на VPS план са значително по-бързи, а времето им за работа е максимизирано до краен предел.

 • SPanel е контролен панел разработен изцяло от нашите девелъпъри. Платформата разполага с графичен интерфейс, през който ще можеш да управляваш всичките си услуги, включително уебсайт, имейл, бази данни, FTP и DNS.

  SPanel е изцяло съвместим със cPanel, но спестява таксата за лиценз, а сайтовете ти зареждат по-бързо. Това е защото SPanel ползва доста по-малко хардуерни ресурси в своята ежедневна работа.

  SPanel е наличен само на виртуални сървъри от NS1.bg за момента.

 • Нужни са ти няколко само клика. Само избери WordPress конфигурацията, която най-добре пасва на твоите нужди, активирай плана си и ще бъдеш готов за секунди.

  Не е нужно да сваляш или инсталираш нищо - всичко е напълно автоматизирано.

 • Нашите експерти са на Ваше разположение денонощно и са готови да отговорят на всички въпроси и проблеми, с които си се сблъскал. Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти с поне 3 години предишен опит в индустрията.

  Чудиш се колко добри сме точно? Можеш да намериш стотици отзиви от доволни клиенти на независими платформи като: Google Reviews и Facebook

 • Да, нашите специалисти по миграцията могат да преместят вашия уебсайт, независимо къде се намира. Трансферите при NS1 не носят никакъв риск и са напълно безплатни. След успешната миграция, нашите експерти ще се уверят, че всички ваши сайтове работят правилно на новия сървър.

Присъедини се към 700 000+ уебсайта в 120+ страни, които се доверяват на NS1 и ScalaHosting

Изпробвай услугите на NS1, без какъвто и да е риск, с нашата 30-дневна гаранция за връщане на парите. Прочети и безбройните положителни ревюта от клиенти.