НС 1 на 10 години

 

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че тази година ние навършваме 10 години откакто за първи път стъпихме на хостинг пазара. Преди 10 години стартирахме една малка хостинг компания като риселър с името Goto.bg и с времето набирахме сили и знания, за да се превърнем в това, което е днес NS1.bg. За тези 10 години ние успяхме да пораснем от малък риселър с минимален бюджет до хостинг компания с над 100 собствени сървъра,  собствено  мрежово оборудване, партньорства с едни от най-големите фирми за софтуер в хостинг индустрията и хиляди доволни клиенти както на българския така и международния пазар. Тъй като всичко това стана възможно благодарение на нашите клиенти направихме всичко възможно за нашия юбилей отново да Ви предложим най-доброто на пазара със следните промени и обновления:

1. Удвояване на пространството и трафика за споделен и риселър хостинг пакетите с изключение на плана Народен хостинг.
2. Удвояване на RAM паметта за виртуалните сървъри.
3. Премахване на таксите за бекъп и предоставяне на БЕЗПЛАТЕН бекъп за 7 дни назад (7 отделни и независими бекъпа) за всички хостинг пакети, които предлагаме.
4. Нов cPanel модул, за да можете сами да възстановявате бекъпите на Вашия акаунт по всяко време на денонощието без да се свързвате с нас.

С тези промени добавихме и нова система за бекъп, с която резервните копия на Вашите сайтове ще бъдат съхранявани на отделни специално пригодени за целта сървъри, с което ще гарантираме сигурността и надеждността на Вашите данни.

Промяната на параметрите на съществуващите планове ще бъде направена постепенно по всички сървъри в следващите 30 дни.

В бъдещите месеци ще наблегнем повече на комуникацията с нашите клиенти и на техните желания, препоръки. Използваме случая да Ви помолим да отговорите на това съобщение с Вашето мнение за нас. Доволни ли сте от услугите, които Ви доставяме? От какво не сте доволни? Какво желаете да променим? Каква услуга Ви липсва при нас, която не предлагаме в момента? Какво бихте ни препоръчали? Ще се вслушаме във всички съвети и мнения. Ще направим всичко възможно да отговорим на Вашите очаквания.

В тази връзка създадохме Facebook профил на нашата фирма, за да можем още по-пълноценно да комуникираме с нашите клиенти и да получаваме обратна връзка от тях, която е толкова ценна. Освен това ще използваме Facebook за анонсиране на кодове за отстъпки, които ще са предназначени само за клиентите, които са ни „харесали“. Присъединете се сега към нашата социална мрежа на адрес www.facebook.com/ns1.bg

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Напишете коментар

Задължително поле*