Обновяване на клиентската част

Обновяване на клиентската част

Получаваме голям брой предложения и коментари от Вас нашите клиенти относно функционалността на клиентските профили и тяхната роля в управлението на Вашите услуги. В следствие на тези коментари и предложения направихме списък на всички предложения и започнахме работа по добавянето на тази функционалност. Добавянето на нови функции обаче не беше достатъчно и се заехме да оптимизираме начина, по които се стига до тези функции, за да можете бързо и лесно да ги използвате. Няколко месеца по-късно крайния резултат е на лице и част от добавените възможности са:

– Възможност за избор на период при подновяване на услуга ( старата практика да Ви създаваме проформи 7 дни преди изтичането на услугата се запазва ) като вече ще имате възможност да изберете за колко време желаете да платите без да се налага да се свързвате с нас.

– Бързо управление на хостинг услугите. За да Ви улесним и елиминираме нуждата да влизате в cPanel, за да добавите просто един нов е-мейл адрес или пък нова база данни, добавихме тези функции директно във Вашия клиентски профил, за да можете бързо, лесно и удобно да администрирате всички Ваши хостинг услуги от едно място. За момента можете да добавяте, редактирате или премахвате от клиентския си профил следното:

1. Е-мейл акаунти
2. FTP акаунти
3. MySQL бази данни и MySQL Потребители
4. Поддомейни
5. Паркирани домейни
6. Адон домейни
7. Автоматични задачи
8. Е-мейл пренасочване
9. URL пренасочване

Към текущите възможности добавихме и възможност за инсталация на готови скриптове с няколко клика (WordPress, Joomla, Mambo, OSCommerce и много други) и всичко това без да е нужно да влизате в cPanel. Естествено, няма да спрем до тук с нововъведенията и в момента работим по още възможности, с които да Ви улесним. Адресът за достъп остава my.ns1.bg и данните за достъп се запазват както до сега.

Отдолу можете да видите картинки от новата клиентска част.

clientarea_preview_domains
clientarea_preview_main
clientarea_preview_hosting

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Напишете коментар

Задължително поле*