COVID-19 – помощ за бизнеса

Общото събрание на NS1.bg взе решение да бъде солидарен със своите клиенти – юридически лица, които са значително засегнати от COVID-19 кризата и използват виртуални сървъри със SPanel.

NS1.bg предлага помощ на 500 български фирми, чиято дейност е пострадала заради пандемията от COVID-19 и социалните ограничения, които принудиха множество хора да останат у дома, спирайки частично или изцяло своята дейност.

Към засегнатите бизнеси NS1 отправя предложение за предоставяне на финансова помощ чрез намаляване на цената за виртуални сървъри с 60% за срок от 6 месеца. Осъзнаваме, че това не е огромна помощ, но такива са възможностите, с които разполагаме.

Кандидатстването за помощ от 60% може да се направи от компании, които са доказано засегнати от настоящата ситуация и могат да удостоверят това с потвърждения от държавната администрация – например такива, които са кандидатствали и получили помощ по мярката 60/40. Кандидатстването става чрез изпращане на имейл със заглавие „Помощ за COVID-19“ до office@ns1.bg с документ, удостоверяващ получаването на държавна финансова помощ. NS1.bg ще разгледа всички кандидатури по ред на тяхното постъпване и ще решава отпускането на помощ.

Пожелаваме ви да се пазите и да бъдете здрави!

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Напишете коментар

Задължително поле*