NS1.bg – Невероятно хостинг преживяване

NS1.bg - Невероятно хостинг преживяване

От 6 месеца работим по нова визия на www.ns1.bg. От днес тя е публикувана и представя нашия поглед към модерното и успешно онлайн присъствие. Основни аспекти, на които наблягаме, са леснотата на използване на уеб сайта и въвеждане на най-модерните технологии в уеб хостинг услугите, които за момента липсват в България.

С новата визия добавихме слоган, който описва нашата цел.

NS1.bg – Невероятно хостинг преживяване

За да постигнем невероятно хостинг преживяване за всеки клиент, ние добавихме следните нововъведения.

√    Преди малко повече от година предложихме на българския пазар първата облачна хостинг услуга базирана на 100% SSD дискове. За това време успяхме да внедрим облачни сървъри за клиенти от цяла България използващи над 6TB SSD дисково пространство и 6TB RAM памет.

√    За първи път на българския пазар предлагаме споделени уеб хостинг планове с неограничено дисково пространство, неограничен трафик и възможност за хостване на неограничен брой уеб сайтове.

√    Интегрирахме напълно безплатно за всички клиенти на споделен уеб хостинг комерсиална анти-спам система, която ще ограничи нежеланата поща с 99.98%.

√    Започнахме миграция към най-бързия уеб сървър в света – LiteSpeed. Въпреки че това е комерсиален уеб сървър, който представлява допълнителен разход, ние го предоставяме безплатно, за да може всеки наш клиент да има невероятно хостинг преживяване. Резултатът за сайтовете хоствани при нас ще е много по-бързо зареждане и по-добър рейтинг в най-известната интернет търсачка Google.

√    Добавихме допълнителен пощенски сървър, който да служи като резервен е-мейл сървър в случаи на проблеми с главния мейл сървър. Така възможността за загуба на важна е-мейл кореспонденция изчезва.

√    Внедрихме система за автоматично активиране на поръчки за споделен и реселър хостинг. По този начин избягваме възможност за човешка грешка при активиране на нова услуга и активацията трае по-малко от минута.

Продължаваме да работим за непрекъснатото подобряване на услугата и крайният клиент да получава все повече за парите си. Клиентската част също е обновена и смятаме, че с нововъведенията е още по-лесна за ползване. Логото беше сменено с ново, което се надяваме да Ви харесва повече.

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Напишете коментар

Задължително поле*