NS1.bg стартира SSD Cloud хостинг

В NS1.bg непрекъснато работим по подобряването на съществуващите услуги и добавянето на нови, които да помогнат на нашите клиенти в техния онлайн бизнес. Ние разбираме, че ИТ пазара е динамичен и ако желаем да продължим да се развиваме, трябва да се променяме спрямо него.

Времето на предефинираните уеб хостинг пакети изтича. Новият хостинг се нарича cloud (клауд или преведено на български облачен хостинг). Какво представлява облачният хостинг? Той дава възможност да плащате точно толкова колкото използвате. Можете да увеличавате или намалявате сървърните ресурси, които са Ви необходими по всяко време. Допълнителният ресурс, който добавите, е на разположение незабавно и можете да го използвате на момента. В някои случаи облачната хостинг услуга може да включва автоматична система за преместване на услугата на нов сървър при проблем с текущия.

Ние от NS1.bg отделяме сериозно внимание на качеството на предлаганата услуга и се стремим клиента винаги да бъде доволен. Затова преди да стартираме нашата cloud хостинг услуга ние направихме тестове, които продължиха повече от 6 месеца. Тестовете приключиха успешно и можем да се похвалим с факта, че ние сме първата фирма в България, където можете да се възползвате от предимствата на облачната хостинг услуга базирана на най-модерните SSD дискове. Нашите клиенти първи ще могат да се възползват от новата услуга още днес като я поръчат от уеб сайта ни.

Как работи облачната услуга на NS1.bg?

Услугата е базирана на най-модерните и най-висок клас SSD дискове, които са изградени специално за такъв вид услуга. Мястото, което ще получите, е 100% базирано на SSD дискове ентерпрайс версия. Облачният хостинг на NS1.bg пази 4 активни копия на Вашите данни по всяко време. При отпадане на сървър данните се достъпват от друг сървър в облачния клъстер.

Използваме едни от най-модерните сървъри на пазара с 24 процесора и 96GB RAM памет. Ако някой от сървърите се счупи услугата автоматично започва да работи от друг здрав сървър в облачният клъстер.

Кои са основните предимства на облачния хостинг?

Едно от основните предимства е, че облачният хостинг спестява пари. Вие плащате точно толкова колкото използвате. Ако имате нужда от 1GB повече пространство, то Вие ще платите само за 1GB и няма да преминавате на друг хостинг план, който струва много повече и в него са включени още 10GB място, които не са Ви нужни и няма да ползвате. Вие можете да увеличавате или намалявате сървърните ресурси по всяко време чрез няколко клика от контролния панел. Дори не е нужно да се свързвате с нас. Процесът е напълно автоматизиран.

Друго предимство е използването на SSD дискове, които са до 50 пъти по-бързи от стандартните дискове, които се използват при традиционния уеб хостинг.

NS1.bg SSD Cloud

 

Какви хостинг услуги от облачен тип предлага NS1.bg?

В момента предлагаме както споделен хостинг така и сървъри от модерния облачет тип. Ако имате няколко сайта то тогава споделеният облачен хостинг е решението за Вас. Ако са Ви нужни много сървърни ресурси или просто желаете да сте напълно отделен от други клиенти, то тогава можете да наемете cloud сървър, на който сами да изберете колко точно дисково място да има, колко процесорни ядра, колко RAM памет, колко трафик, колко IP адреса. Вие ще имате пълен контрол над сървъра през нашия контролен панел. Отделно ще получите пълен root достъп. През контролния панел ще можете да рестартирате и дори преинсталирате Вашия сървър. Ако нямате знанията да поддържате собствен сървър, просто поръчайте cPanel контролен панел с Вашия cloud сървър и ние ще го поддържаме безплатно.

Все още не сте уверени в новата услуга? Използвайте код за отстъпка ns1hosting по време на Вашата поръчта и ще получите допълнителни 20% отстъпка. Предплатете за 1 година и общата отстъпка става 30%. Предплатете за 3 години и отстъпката става 40%! Ако сте нов клиент ние включваме 60 дни гратисен период и ще върнем парите Ви в случай, че пожелаете.

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Напишете коментар

Задължително поле*