WordPress – клониране на сайт

В новата версия на SPanel, която ще е налична по-късно днес идва функционалност, която ще позволи на използващите WordPress да клонират съществуващ сайт на нов адрес с един клик.

Вижте кратко видео как става това.

Освен тази функционалност в новата версия ще имате възможност да добавите имейл пощенска кутия за контакти, която да получава известия от SPanel. В тези известия ще има важна информация за функционирането на акаунта, като например.

  • Информация за сигурността на сайта – ако SShiled установи злонамерен достъп до акаунта ви, автоматично ще изпрати имейл съобщение до контактния имейл адрес. SShield е неизменна част от SPanel, която блокира 99.998% от атаките към сайта и имейл пощата.
  • Уведомление при достигане на 90% дисково пространство – ще бъдете уведомени, ако ви остават по-малко от 10% свободно дисково пространство, за да го увеличите преди сайта ви да спре да работи и да не можете да получавате нови имейл съобщения.
  • Други уведомления, които са важни за акаунта ви

Третата новост, която сме подготвили в новата версия, е възможност да избирате какво се случва с имейл съобщенията изпратени до несъществуващи имейл адреси. Имате възможност да посочите адрес, в който да се доставят въпросните съобщения или те да бъдат връщани на изпращача със съобщение, че такава пощенска кутия не съществува.

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Напишете коментар

Задължително поле*