Защо не мога да изпращам email съобщения?

Факторите, които могат да Ви попречат да изпращате съобщения са главно два. Първият проблем е свързан с неактивирана опция за оторизация към SMTP сървъра. Задължително трябва да активирате тази опция във Вашия мейл клиент ако искате да нямате проблеми с изпращането на е-мейл съобщения. Другия вариант е, когато Вашия интернет доставчик филтрира порт 25. Този порт Ви е необходим, за да можете да комуникирате с нашия мейл сървър. В този случай трябва да смените порта от 25 на 26 във Вашия мейл клиент, след което ще можете да изпращате съобщения отново.

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Ако искате най-добрия хостинг за Вашия уеб сайт преминете към собствен сървър. Той ще Ви даде сигурност и пълна свобода на действие. Нашите облачни сървъри използват SSD дискове за максимална бързина и производителност. Свържете се с нас сега, за да получите допълнителна отстъпка.

Напишете коментар

Задължително поле*