Защо получавам грешка номер 500?

Ние използваме suphp на всички наши сървъри така че всички PHP скриптове се изпълняват с потребителското име на техния собственик за подобрена сигурност. Всички файлове трябва да имат привилегии настроени на 644, а директориите 711 или 755. В никакъв случай не сменайте привилегиите на директории или файлове на 777. Това ще доведе до предпоставка за хакване на акаунта Ви. Това също ще доведе до получаване на грешка 500 от Вашите PHP скриптове. Друг случай, при който ще получите тази грешка, е когато имате php_flag или php_value директиви във Вашия .htaccess файл. Изтрийте ги и PHP скриптовете Ви ще работят.

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Активирахте ли нашата партньорска програма? Тя ще Ви донесе 10% от всички платени такси за хостинг от приятелите, на които препоръчате нашите услуги. Регистрирайте се сега като партньор на NS1.bg и получавайте по 10% от всяко плащане докато препоръчаните хора са наши клиенти.

Напишете коментар

Задължително поле*