Каква поддръжка се включва при виртуалните сървъри?

Всеки виртуален сървър включва пълна поддръжка от наша страна. Това означава, че ще отстраняваме безплатно проблеми свързани с Вашия сървър също като на обикновен споделен хостинг акаунт. Поддръжката също включва безплатно обновяване на софтуера инсталиран на Вашия сървър като apache, php, mysql. Също така се грижим за сигурността на Вашия сървър и инсталираме специални инструменти за подобряване на сигурността на Вашите данни. Няма нужда да имате познания за управление на сървъри, за да използвате виртуален сървър при нас. Ние го поддържаме безплатно.

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Ако искате най-добрия хостинг за Вашия уеб сайт преминете към собствен сървър. Той ще Ви даде сигурност и пълна свобода на действие. Нашите облачни сървъри използват SSD дискове за максимална бързина и производителност. Свържете се с нас сега, за да получите допълнителна отстъпка.

Напишете коментар

Задължително поле*