Какъв е адреса на моя MySQL сървър?

Ако се свързвате към сървъра от нашата машина можете да използвате за адрес localhost. Ако се свързвате от отдалечена машина можете да използвате името на Вашия домейн. За да се свържете отдалечено преди това трябва да сте добавили IP-то на отдалечената машина в хостовете, на които е разрешено да се свързат към Вашите бази данни. Това може да бъде направено през cPanel в секция MySQL databases.

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Ако искате най-добрия хостинг за Вашия уеб сайт преминете към собствен сървър. Той ще Ви даде сигурност и пълна свобода на действие. Нашите облачни сървъри използват SSD дискове за максимална бързина и производителност. Свържете се с нас сега, за да получите допълнителна отстъпка.

Напишете коментар

Задължително поле*