Нова хостинг промоция

хостинг проноция

Всеки нов или съществуващ клиент може да се възползва от новата хостинг промоция на NS1. Тя позволява да преместите вашата хостинг услуга от друг доставчик към NS1 без да губите от предплатения от вас срок при текущия ви хостинг доставчик. NS1 ще добави предплатения от вас период при текущата ви фирма и по този начин ще можете да го използвате при нас. За да се възползвате от промоцията трябва да изпълните следните 3 стъпки.

  • Пуснете поръчка за хостинг. По ваше желание можете да заплатите за избрания от вас период или просто да се свържете с отдел продажби и да предоставите данни за преместването на вашия хостинг при NS1 без да заплащате нищо.
  • Изпратете логин данни за клиентската част и сПанел при текущия ви доставчик. От клиентската част ще разберем какъв срок остава до изтичането на плана ви и той ще бъде добавен в нашата система.

Пример: ако заплатите за 1 месец и до датата на изтичане на хостинга ви при текущия доставчик остават 3 месеца, ние ще добавим тези 3 месеца и на практика ще можете да използвате общо 4 месеца преди да се налага да подновявате хостинг плана си. Ако изберете да не плащате първоначално, а просто да преместите сайтовете си при нас, ще имате 3 месеца преди да се наложи да подновявате услугата.

Данните за вход за сПанел ще бъдат използвани от нас, за да преместим вашите уеб сайтове на сървърите на NS1.

  • Променете неймсървърите на домейна си.

NS1 ще направи преместването напълно безплатно и ще ви помогне с всеки аспект при трансфера и промяната на неймсървърите. По всяко време на денонощието ще можете да се свържете с нас по телефон, чат или емейл, в случай че имате някакви въпроси или нужда от допълнителна помощ.

След изтичането на първоначалния период и генерирането на първата проформа фактура за подновяване, ще получите 50% отстъпка. Тя може да бъде използвана за подновяване до 1 година на всички планове за споделен хостинг с изключение на Евро хостинг.

Можете да пуснете вашата поръчка и да се възползвате от промоцията още сега на адрес https://www.ns1.bg/hosting-special-2017.php

Ако имате въпроси относно промоцията, не се колебайте да се свържете с нас по телефон, чат или емейл.

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Напишете коментар

Задължително поле*