Спечели безплатен хостинг план Стандарт!

svetovnata-kupa

По случай Световното първенство по футбол, нашият екип реши да раздаде шампионски награди – напълно безплатни споделени хостинг планове Стандарт за 6 месеца.

Какво трябва да направите?

1. Влизате на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/ns1.bg

2. Харесвате поста ни свързан с играта

3. Оставяте коментар под поста – предположение за това, кой ще е новият световен шампион по футбол, 2014-та.
Всеки от вас, който е харесал поста и е познал победителя в световното първенство по футбол, печели гарантирано!

Играта се провежда от 19.06.2014 до 00:00 ч. на 03.07.2014  включително.
На 14.07.2014 г., всички от вас, които са харесали поста ни във фейбук и са познали кой ще е новият световен шампион, ще спечелят безплатен хостинг план Стандарт за 6 месеца.

Важни:

– В играта нямат право да участват служители на NS1.
– Всеки фейсбук потребител има право да остави само 1 коментар. Ако се спомене повече от 1 футболен отбор, или се коментира няколко пъти от един и същи фейсбук потребител, се зачита само първият хронологически оставен коментар или записан отбор.
– Веднъж направен коментар не се променя със смяна на име на футболния отбор, претендент за победата. Всяка промяна се следи от администраторите на фейсбук страницата и ако подобна бъде установена, се зачита отново само първият, оригинален коментар на поста.
– Всеки коментар и лайк на поста, направен след 00:00 ч. на 03.07.2014г. няма да се взима предвид.
– Печелившите ще бъдат обявени до 00:00ч. на 14.07.2014 г., на страницата на NS1 във facebook.
– След края на играта и обявяването на печелившите на страницата на NS1 във facebook, нашият екип ще се свърже с печелившите, за да предостави спечелените награди.

Каква е наградата?
Безплатен хостинг план Стандарт за 6 месеца. План Стандарт е с 40 GB място, 800 GB трафик, възможност за добавяне на 31 домейна, неограничен брой пощенски кутии, FTP акаунти, поддомейни и паркирани домейни.

Ако имате въпроси или коментари, ще се радваме да ви отговорим.
Пишете ни в коментар под статията или на лично съобщение във фейсбук.

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Напишете коментар

Задължително поле*