Цени на хостинг. Колко струва хостинга?

Как се определя цената на хостинг?

Цените на уеб хостинг услугите се определят по различни начини и зависят от редица фактори. Основните са свързани с разходите направени за доставянето на хостинг във вида му за крайния потребител. Грешно е да се смята, че разходите са единственият фактор. Цената на хостинга зависи и от редица други неща, като например колко лесно клиента може да комуникира със своята хостинг компания, колко лесно може да използва услугата и с какво качество е тя. Качествения хостинг се характеризира с непрекъснастост на услугата, бърза работа на сървърите и техническа поддръжка, на която клиента може да разчита.

Цени на хостинг – защо са различни при различните фирми?

Оснвната причина е конкуренцията. Чрез цената могат да бъдат спечелени повече клиенти по-бързо, особено когато тя е много по-ниска от тази на конкуренцията. Ниската цена в по-голямата част от случаите означава и ниско качество. Фирмите с по-дълъг опит на пазара могат да предлагат по-ниски цени от конкурентите си поради повечето знания, които са натрупали с годините и които използват за подобряване и оптимизиране на процесите. Това води до по-ниски разходи и по ниски цени на хостинг услугите като цяло. Благодарение на нашия 14 годишен опит успяваме да предложим ниски цени на хостинг с изключително високо качество. Това се потвърждава от коментарите от нашике клиенти на https://www.facebook.com/ns1.bg/reviews

Каквото и да си говорим цената винаги е решаваща в крайния избор на клиента. Високата цена на хостинга не означава, че той е качествен. Най-работещият вариянт за избиране на правилната хостинг компания е чрез прочитане на ревютата за нея и от времето, от което е на пазара. Ако фирмата е на пазара от 1 година и няма отрицателни мнения за нея не Ви дава сигурност, че тя е финансово стабилна и че ще просъществува в годините напред. Последното, което искате, е да се събудите и сайта Ви да го няма, защото хостинг компанията Ви е фалирала.

NS1.bg предлага уеб хостинг  с високо качество на достъни цени от 2002 година. Успех с избора!

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Напишете коментар

Задължително поле*