NS1.bg увеличава системните ресурси на своите хостинг планове

Получихме наистина много отговори от клиенти с предложения за промени, за да увеличим удовлетвореността на клиентите от предоставената от NS1.bg услуга. Много от клиентите споменаха, че биха били по-доволни ако получават повече системни ресурси за своите уеб сайтове. Ние искаме нашите клиенти да са възможно най-доволни от нас и започнахме да мислим какво можем да направим, за да увеличим ресурсите. Прегледахме всички сървъри, пресметнахме възможностите си и установихме, че можем да си позволим увеличаване на системните ресурси почти двойно. Как става това? Това е резултат от нашето непрекъснато развитие през годините. За последните 10 дни отбелязахме рекорд по брой закупени нови сървъри. Купихме 9 нови сървъра. Клиентите се увеличават постоянно, с което нашите възможности също се увеличават и можем да предложим повече ресурси на по-ниска цена. В момента сме в процес на търсене на нови кадри, които да се впишат в екипа и да гарантират качеството на техническата поддръжка докато фирмата се развива и разраства.

Валидно от днес, системните ресурси се увеличават за споделените хостинг планове и реселър хостинг планове както следва:

Евро хостинг план – от 2% на 3%

Стандарт хостинг план – от 3% на 5%

Бизнес хостинг план – от 5% на 7%

Плюс хостинг план – от 6% на 9%

Адванс хостинг план – от 7% на 12%

Реселър хостинг планове – от 1% на 2%

Системните ресурси за Народен хостинг план не се променят, защото цената на този план е твърде ниска и не можем да си позволим увеличение, за което се извиняваме. Надяваме се да изненадаме приятно всички наши клиенти с тези промени. Цените както обикновено остават същите. Увеличението се прави за нашите клинети, за да са още по-доволни от предоставената услуга.

Ако все още не сте се присъединили към нашата социална мрежа във Facebook, направете го сега – www.facebook.com/ns1.bg

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Напишете коментар

Задължително поле*