SSD облачен хостинг с петорно повече място

NS1 SSD

След като цените на enterprise серията SSD дискове на Intel поевтиня, решихме да направим промени и да предложим много повече уеб хостинг дисково пространство. Увеличихме дисковото пространство, което получава всеки клиент при поръчка на SSD облачен хостинг, от 1GB на 5GB. Цената остава непроменена.

С добавянето на SSD хостинг услугата в продуктовата гама от услуги, NS1.bg се превърна в единствената хостинг фирма в България, която предлага 100% SSD дисково пространство под формата на облачен хостинг.

Облачният хостинг е най-новата и най-модерна хостинг услуга в момента на световния IT пазар. Дори на световно ниво компаниите, които предлагат облачен хостинг със 100% enterprise SSD дисково пространство, са малко. Радваме се, че NS1.bg успя да предложи услугата за България първи.

Капацитета, с който стартирахме преди около 3 месеца, в който се включват над 3TB SSD хостинг пространство, е вече на 65% зает. Активирани бяха десетки облачни сървъри използвайки над 200GB RAM памет и вече работим по добавяне на допълнителен дисков и системен ресурс, за да можем да задоволим нуждите на клиентите желаейки да се възползват от най-новото и модерно в света на хостинг услугите.

Борислав Тонев

Автор

Борислав е копирайтър с набито око за детайла и увлечение по информационните технологии, което датира от детството му. През годините, той е писал за огромно разнообразие от най-различни теми, но признава, че най-вълнуващото предизвикателство за него е да разбере как работи модерният онлайн свят и да предаде знанията си на читателите.

Напишете коментар

Задължително поле*