Облачният хостинг. Бъдещето в хостинга.

NS1 datacenter

 

Облачният хостинг се развива както никога преди. Фирми от всички форми и размери се адаптират към тази нова технология. Смята се, че тази тенденция само ще продължи да расте и да се развива още повече през следващите няколко години. Ако се използва правилно и в необходимата степен, работата с данни в облака може да бъде от полза за всички видове бизнес.

 

Облачният хостинг е може би най-ефективния метод за оптимизиране на разходите за използване, поддържане и ъпгрейд на системните ресурси. Облакът, от друга страна, е на разположение на много по-ниски цени и по този начин могат значително да намалеят ИТ разходите на дружеството. Облака дава почти неограничен капацитет за съхранение на данни. Следователно, вие повече няма нужда да се притеснявате за изчерпване на пространството за съхранение. Тъй като всички данни се съхраняват в облака, то архивирането и възстановяването на същите става сравнително по-лесно, отколкото при съхраняване на физическо устройство.

 

В NS1.bg можете да намерите както споделен облачен хостинг, така и облачни сървъри, които да предоставят нужния ресурс за всеки онлайн бизнес.

 

 

Напишете коментар

Задължително поле*